Renoviranje i adaptacija radovi majstora krecenje i gletovanje

Radovi u kući? Evo šta kažu najbolje ocenjeni majstori (FOTO)

Kako izgleda posao majstora, kako je započeo i kako se bori sa novonastalom situacijom ispričao nam je Ivan Jevremović. Razgovarali smo sa najbolje ocenjenim profesionalcima na portalu utrenu.com. U kategoriji majstora, Ivan je upravo jedan od njih. On nam je otkrio koji su to najveći izazovi sa kojima se suočava u svom poslu i da li i kako situacija sa Covid-19 utiče na njegovo poslovanje. Ivan je majstor koji je registrovan na portalu za izvođenje čak 8 usluga: adaptacija i renoviranje, krečenje i gletovanje, električar, majstor za sitne popravke, čišćenje i sređivanje, pranje tepiha, roletnar, vodoinstalater.

Pročitajte više
12 Stvari koje možete da radite u izolaciji mere izolacije mere socijalnog distanciranja dosada covid-19 korona

12 Stvari koje možete da radite kod kuće

U našoj zemlji je uvedeno vanredno stanje i preporuka je, pored higijene i dezinfekcije, da ostanemo kod kuće i tako sprečimo eventualno širenje korona virusa. Obzirom na uvedene mere izolacije, neki vreme koriste za odmor, neki nervozno šetaju po stanu, neki su odlučili da započnu posao online... Mi smo za vas izdvojili 12 stvari koje možete da radite kod kuće i ispunite svoje vreme dok traju mere izolacije.

Pročitajte više
popravka bele tehnike popravka frizidera popravka masine za ves susenje i masine za pranje sudova

Kada popraviti, a kada zameniti belu tehniku?

Koristite svoje uređaje svaki dan, ali ne razmišljate o tome šta biste radili kada bi oni iznenada prestali da rade. Kupovina bele tehnike je velika investicija. Ako se pokvare, da li da platite profesionalnu popravku ili se više isplati da svoju ušteđevinu potošite na kupovinu novog aparata?

Pročitajte više
kupatilo dizajn kupatila renoviranje kupatila plocice kada tus kabina

Kako dizajnirati malo kupatilo, od pločica do osvetljenja?

U redu, vaše kupatilo je malo. Evo kako da izvučete maksimum iz malog prostora. Saveti: Kako dizajnirati pločice, tuševe, ormariće i još mnogo toga u malom prostoru - od top profesionalaca sa utrenu.com. Polovina vlasnika kuća ili stanova koji dolaze na utrenu.com da pronađu profesionalce za renoviranje kupatila, imaju na raspolaganju prostor između 8 i 16 kvadratnih metara. Stoga smo pitali skoro 50 izvođača i majstora sa utrenu.com kako da napravimo više prostora - ili ako nije moguće stvarno, kako vizuelno dobiti više prostora? Evo šta su najbolje ocenjeni profesionalci za dizajniranje i renoviranje kupatila rekli o najboljim izborima, od pločica do vrata, tuševa, ormarića i osvetljenja.

Pročitajte više