12 Stvari koje možete da radite u izolaciji mere izolacije mere socijalnog distanciranja dosada covid-19 korona

12 Stvari koje možete da radite kod kuće

U našoj zemlji je uvedeno vanredno stanje i preporuka je, pored higijene i dezinfekcije, da ostanemo kod kuće i tako sprečimo eventualno širenje korona virusa. Obzirom na uvedene mere izolacije, neki vreme koriste za odmor, neki nervozno šetaju po stanu, neki su odlučili da započnu posao online... Mi smo za vas izdvojili 12 stvari koje možete da radite kod kuće i ispunite svoje vreme dok traju mere izolacije.

Pročitajte više
popravka bele tehnike popravka frizidera popravka masine za ves susenje i masine za pranje sudova

Kada popraviti, a kada zameniti belu tehniku?

Koristite svoje uređaje svaki dan, ali ne razmišljate o tome šta biste radili kada bi oni iznenada prestali da rade. Kupovina bele tehnike je velika investicija. Ako se pokvare, da li da platite profesionalnu popravku ili se više isplati da svoju ušteđevinu potošite na kupovinu novog aparata?

Pročitajte više
kupatilo dizajn kupatila renoviranje kupatila plocice kada tus kabina

Kako dizajnirati malo kupatilo, od pločica do osvetljenja?

U redu, vaše kupatilo je malo. Evo kako da izvučete maksimum iz malog prostora. Saveti: Kako dizajnirati pločice, tuševe, ormariće i još mnogo toga u malom prostoru - od top profesionalaca sa utrenu.com. Polovina vlasnika kuća ili stanova koji dolaze na utrenu.com da pronađu profesionalce za renoviranje kupatila, imaju na raspolaganju prostor između 8 i 16 kvadratnih metara. Stoga smo pitali skoro 50 izvođača i majstora sa utrenu.com kako da napravimo više prostora - ili ako nije moguće stvarno, kako vizuelno dobiti više prostora? Evo šta su najbolje ocenjeni profesionalci za dizajniranje i renoviranje kupatila rekli o najboljim izborima, od pločica do vrata, tuševa, ormarića i osvetljenja.

Pročitajte više
Dizajn enterijera kuhinja

5 Jednostavnih načina za uređenje enterijera kuće ili stana

Želite da preuredite dom bez preteranog posla i ulaganja? Istraživali smo za vas kako to da izvedete. Ako vam je prostor datiran ili ste se tek preselili, isprobajte neki od lakih načina sa kojima dobijate potpuno novi enterijer. Evo nekoliko trikova dizajnera enterijera sa utrenu.com, uz pomoć kojih dosadan prostor možete da pretvorite u dom iz snova.

Pročitajte više