Renoviranje i adaptacija krecenje gletovanje majstori zid od cigle

Njegovo visočanstvo ZID od Cigle

Oduvek ste želeli taj rustični izgled koji se postiže zidom od cigle, ali ste se pitali da li je to uopšte moguće u vašem domu. Zapravo, jeste, u svakom. Ne morate da imate zidove od cigle da biste imali zid od cigle. Zvuči kontradiktorno, ali je zapravo istinito. U nastavku vam otkrivamo i kako:

Pročitajte više
krecenje stana majstori moleri krecenje cena

Vodič za samostalno krečenje

Jedan od najjednostavnijih načina da osvežite svoj dom ili unesete određenu dozu promene, je definitivno krečenje. Kada se odlučite na ovaj potez, najpre zamislite željeni rezultat. Da li želite istom bojom da prefarbate zidove i rešite se nastalih flekica ili želite potpuno novo okruženje sa totalno drugim bojama?

Pročitajte više
Renoviranje i adaptacija radovi majstora krecenje i gletovanje

Radovi u kući? Evo šta kažu najbolje ocenjeni majstori (FOTO)

Kako izgleda posao majstora, kako je započeo i kako se bori sa novonastalom situacijom ispričao nam je Ivan Jevremović. Razgovarali smo sa najbolje ocenjenim profesionalcima na portalu utrenu.com. U kategoriji majstora, Ivan je upravo jedan od njih. On nam je otkrio koji su to najveći izazovi sa kojima se suočava u svom poslu i da li i kako situacija sa Covid-19 utiče na njegovo poslovanje. Ivan je majstor koji je registrovan na portalu za izvođenje čak 8 usluga: adaptacija i renoviranje, krečenje i gletovanje, električar, majstor za sitne popravke, čišćenje i sređivanje, pranje tepiha, roletnar, vodoinstalater.

Pročitajte više