Opis kategorija

U okviru našeg sajta možete da pronađete profesionalce iz različitih oblasti. Usluge su podeljene u 14 kategorija koje možete da vidite na naslovnoj strani.

Majstori

Prvom kategorijom smo želeli da obuhvatimo sve usluge vezane za Vaš dom! Da li Vam se nekad desi nezgoda u stanu ili kući, a da ne znate kome da se obratite? Kako da pronađete majstora koji Vam najviše odgovara? U zavisnosti od toga koji su Vaši kriterijumi, na našem sajtu možete da pronađete majstora baš po svojoj meri. Da li želite da dođe u određeno vreme, da ima najpovoljnije cene, želite da se uverite u kvalitet njegovog rada? Ili možda sve navedeno?


Preko našeg sajta, stupite u kontakt sa profesionalcima koji se mogu pobrinuti za svaki kvar u Vašem domu. Vodoinstalateri koji mogu da poprave svaku nezgodu u kupatilu i kuhinji - cev koja je pukla ili iz nje curi, wc šolja koja se zapušila - ili priskoče u pomoć u svakoj drugoj mogućoj situaciji u Vašem domu. Želite da okrečite stan? Bez problema u kratkom roku na Vašu adresu dolazi profesionalac za Vas. Potrebna Vam je popravka mašine za veš ili sudove, ili možda servisiranje istih? Profesionalac dolazi na Vašu adresu.


Da li Vam je potrebna zamena ili popravka table osigurača, instalacija, prekidača, utičnica - električari su u trenu kod Vas.


Vaša klima radi lošije nego pre? Da li je pravo vreme za servisiranje klime ili je možda popravka potrebna? Budite sigurni, neka pouzdani majstori obave posao za Vas. Proverite celokupnu ispravnost klima uređaja i budite spremni za novu sezonu.


Želite promenu u svom stanu/kući/poslovnom prostoru, da li bi restauriranje i presvlačenje nameštaja, tapaciranje nameštaja, tapaciranje stolica itd. rešilo da stari nameštaj izgleda kao nov? Uz profesionalce sa našeg sajta – naravno!


Svi znamo da, kada dođe vreme za selidbe uglavnom pomislimo, jao nee... Selidbe znaju da budu naporne i da nam oduzmu mnogo vremena i energije. Uz profesionalce sa našeg sajta ne mora da bude tako. Sve usluge prenosa i prevoza stvari, montaže, demontaže prepustite njima. Vi samo izaberite vreme, najbolje cene, kvalitet.

Privatni časovi

Da li želite da unapredite Vaše obrazovanje i kompetencije? Da naučite nov jezik, usavršite strane jezike koji govorite ili čak da naučite kao maternji jezik? Spremate za važan sastanak ili intervju i potrebno Vam je samo nekoliko nekoliko individualnih časova sa profesorom? Nikakav problem samo naručite profesora engleskog jezika da Vam pomogne. Krenuli biste na kurs engleskog jezika? Pošaljite zahtev sa Vašim željama i izaberite opciju koja Vam najviše odgovara.

Matematika, fizika, hemija… Individualni časovi mogu da ti pomognu da savladaš najteže zadatke. Lako naruči profesora iz oblasti koje želiš.

Takođe, potreban ti je rad iz bilo koje oblasti – seminarski, diplomski, maturski rad, biznis plan i sl, prevod teksta… Sa utrenu.com možeš da nađes profesionalce koji će obaviti zadatak prema tvojim zahtevima.

Digitalni marketing

U kategoriji možete pronaći sledeće usluge: Grafički dizajn, Izrada animiranih reklama, Izrada aplikacija, Izrada Web sajtova, Pisanje tekstova za blog, SEO optimizacija, Vođenje društvenih mreža
Ovi poslovi se mogu obaviti bez fizičkog susreta poslodavca i profesionalca. Potreban Vam je sajt za Vašu firmu? Pošaljite zahtev profesionalcima iz ove oblasi i pogledajte njihove ponude. Bilo da Vam je potreban jednostavan informativni web sajt, online prodavnica, platforma ili imate komplikovaniji zadatak za web dizajnere, možete biti sigurni da ćete naći profesionalce koji mogu da ispune Vaša očekivanja.

Želite da unapredite posao reklamiranjem i na Internetu? Preko UTrenu.com izrađeno je preko stotinu kako običnih-informativnih sajtova tako i velikih online prodavnica, sajtova za nekretnine, medicinskih sajtova, prezentacija za hotele, male i velike privatne firme, kao i sajtova sa izuzetno specifičnim zahtevima, dovoljno iskusni, kvalitetni profesionalci mogu da učine da vaš novi sajt u potpunosti prezentuje vašu delatnost na najbolji mogući način.

Dobar web dizajn, kao i dobra i dugoročna pozicija vašeg sajta prilikom pretrage na Google-u obezbediće kvalitetno iskustvo posetiocima sajta i potencijalno korisnike Vaših usluga.

Započinjete nov posao ili samo želite neku promenu? Da li Vam je potreban zanimljiv logo koji će privući klijente? Kreativni, profesionalni, iskusni logo dizajneri će Vam definitivno pomoći u ovoj nameri. Izrazite svoje želje i pogledajte ponude logo dizajnera.

U današnje vreme ekspanzije društvenih mreža, svaki preduzetnik koji želi da privuče klijente i gradi svoj brend, mora da bude prisutan na društvenim mrežama. Instagram, Facebook, YouTube itd., su danas neizostavni iz svakodnevnog poslovanja. Ukoliko Vam obaveze ne dozvoljavaju da svoje vreme posvetite društvenim mrežama ili jednostavno želite da prepustite ovo zaduženje stručnjaku za marketing na društvenim mrežama, na pravom ste mestu. Posaljite zahtev i pogledajte ponude od profesionalaca.

Zabava

U ovoj kategoriji možete da pronađete sve pružaoce usluga koji će učiniti da Vaše venčanje, proslava ili bilo koji svečani događaj protekne savršeno. Ketering za ukusno posluženje, DJ za dobru atmosferu, iznajmljivanje limuzina da se osećate posebno, profesionalni fotograf da ove uspomene ostanu zauvek zabeležene kao i mnogi drugi profesionalci. Dekoracija balonima da prostor izgleda baš onako kako ste zamislili, možete da iznajmite ozvučenje za kvalitetan zvuk, čak i ako Vam fali neka ruka više, možete pronaći i konobara ili koktel majstora da priteknu u pomoć.

Sport

Živite zdravo! U ovoj kategoriji možete pronaći pružaoce usluga iz oblasni sporta i zdravlja. Iskusni fitnes treneri, koji će Vam pomoći da trenirate na pravi način. Da li Vam je potreban nutricionista - želite da se hranite zdravo ili regulišete telesnu težinu? Profesionalci su spremni za Vas - plan ishrane, plan mršavljenja/povećanja telesne težine ili za neki specifičan zadatak koji postavite za njih. Psihoterapeti koji su tu da pomognu da se rešite stresa, koje današnje dinamično okruženje može da izazove, ili sa bilo kojim drugim problemom psihološke prirode.

Mališani

U ovoj kategoriji smo želeli da se pobrinemo za najmlađe članove porodice. Ovde možete pronaći profesionalce koji pružaju sledeće usluge: logoped, animatori, organizacija proslave rođendana, dadilja. Usluge logopeda koji se bave detekcijom, dijagnostikom, prevencijom, terapijom habilitacionim ili rehabilitacionim radom dece i odraslih sa verbalnim i/ili neverbalnim komunikacijskim smetnjama, kao i savetodavnim radom. Da li Vam je potrebna pomoć pri čuvanju mališana? Pouzdana dadilja koja Vam može pomoći u svakodnevnom ili povremenom čuvanju dece svih uzrasta. Da biste ulepšali rođendan ili zabavili mališane na proslavama tu su da pomognu dečiji animatori, mađioničari, klovn koji će zaokupiti pažnju dece i ulepšati dan slavljeniku.

Uređenje doma

U kategoriji uređenje doma možete da pronađete profesionalce koji pružaju sleće usluge:  Geodetske usluge, Izrada etno objekata, Izrada fontana, Ugradnja prirodnog kamena, Unutrašnji dizajn, Arhitekta.

Lepota i zdravlje

U ovoj kategoriji možete da pronađete pružaoca usluga: manikira, pedikira, profesionalnog sminkanja, tetoviranja, medicinskog pedikira, masaže i druge.  U zavisnosti od Vaših želja i potreba, pružaoci usluga nude niz varijacija u okviru svake usluge. Od različitih vrsta masaža - aniticelulut, relax, sportske, preko dnevne, noćne šminke, šminke za mladu. Takođe, usluge estetskog i medicinskog pedikira.

Dekoracija

Sve što Vam je potrebno da Vašu proslavu, rođendan, venčanje dekorišete baš kao što ste zamislili, možete pronaći u ovoj kategoriji. Profesionalci prema Vašoj želji izrađuju cvetne zidove, koji dodaju posebnu notu prostoru, a takođe predstavljaju i idealnu pozadinu za fotografisanje. U kategoriji dekoracija možete pronaći i profesionalce koji se bave iznajmljivanjem belih golubova za proslave. Puštanje golubova simbolizuje novi početak, mir, ljubav i harmoniju. Tu su naravno i profesionalci, neizostavnih usluga dekoracije balonima i cvećem. Takođe, možete pronaći i profesionalce koji će Vam iznajmiti šampanjac ili čokoladnu fontanu.

Poslovne usluge

U kategoriji poslovne usluge možete da pronađete pružaoce sledećih usluga: Advokat | Autorsko pravo, Advokat | Građansko pravo, Advokat | Krivično pravo, Advokat | Nasledno pravo, Advokat | Porodično pravo, Advokat | Radno pravo, Imovinsko pravne usluge, Računovodstvene usluge, Sređivanje, čuvanje i upravljanje dokumentacijom, Unos podataka u Excel.

Bezbednost

U kategoriji bezbednost možete da pronađete pružaoce usluga preventivnih mera bezbednosti. Da se uvek osećate sigurno, bezbedno i zaštićeno. Usluge koje pripadaju ovoj kategoriji su: alarmni sistemi - oprema i ugradnja; video nadzor - oprema i ugradnja; privatno obezbeđenje. Takođe, za one koji žele da saznaju malo više nego što im je predočeno, tu je i privatni detektiv.

Kućni ljubimci

Naši krzneni ljubimci su najverniji prijatelji i zaslužuju takav tretman. Pronađite pružaoce usluga koji će se za to i pobrinuti: Dresura pasa, Izrada kućice za pse, Šetanje pasa, Šišanje pasa i Veterinarske usluge.

Ostale usluge

U ovoj kategoriji možete da pronađete sledeće usluge: Čišćenje snega i leda i Pogrebne usluge.

Automobili

Brednirajte Vaš službeni automobil ili pronađite agencije koje se bave iznajmljivanjem vozila. Nova usluga koja je dodata u ovoj kategoriji je čišćenje DPF filtera.