Pronaći pravog profesionalca nikada nije bilo lakše sa UTrenu.com!

Šta se nalazi na Vašoj listi obaveza?


Hajde da precrtamo neke stavke...
 
UTrenu.com je potpuno besplatna aplikacija pomoću koje možete da se povežete sa pružaocima usluga.
Nema više pitanja: ,,Da li znaš nekoga da mi preporučiš?”
Nema više listanja malih oglasa, pozivanja telefonom, uklapanja u raspored koji Vam ne odgovara…
Samo pošaljite zahtev  -  koja usluga Vam je potrebna i koji uslovi Vama odgovaraju.


Uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca!

Možete da ih rangirate prema vremenu koje Vama odgovara, ocenama koje su profesionlaci dobili od prethodnih klijenata, kao i njihovim procenjenim cenama.


Izaberite profesionalca koji Vam najviše odgovara!
Angažujte – prihvatite ponudu i završite posao!

A neka dan pripada samo Vama, radeći ono što ne želite da prepustite nekom drugom...


Kako je nastao sajt UTrenu?

Prepoznali smo da je potrošačima bila potrebna pomoć oko povezivanja sa kvalifikovanim, lokalnim profesionalcima. Dok su profesionalci bili u potrazi za svojim klijentima. Kao rešenje da ih spojimo na jednom mestu, nastao je sajt "Utrenu". Od tada, pomažemo hiljadama potrošača da ispune svoje potrebe i  našim profesionalcima da dođu do korisnika. Sve to UTrenu.

Kako funkcioniše sajt UTrenu?

Korisnik treba da opiše svoj problem, u određenoj formi, koju prosleđujemo registrovanim profesionalcima. Svi profesionalci koji su UTrenu slobodni i mogu ispuniti dobijeni zahtev, šalju ponudu korisniku koja će sadržati detaljne informacije o vremenu, načinu i ceni za posao koji bi obavili. Pored ovih informacija, korisnik takođe vidi osnovne informacije o profesionalcu, kao i ocenu od strane prethodnih korisnika i njihove komentare. Ove informacije korisniku mogu pomoći da rangira dobijene ponude i izabere profesionalca koji će najbolje odgovarati njegovim potrebama. Naš sajt pruža mogućnost rangiranja ponuda prema sledećim kriterijumima: oceni profesionalca od prethodnih korisnika, ceni za posao koji bi obavio i vremenskom okviru kada bi mogao da pruži određenu uslugu.

Nakon što je korisnik izabrao profesionalca koji mu najviše odgovara prema prethodnim kriterijumima, korisnik i profesionalac mogu dalje komunicirati bez našeg posredovanja i završiti posao.

Ocenite i napišite komentar!

Sa završetkom posla, korisnik i profesionalac, mogu podeliti svoje utiske u vidu ocene od 1 do 5 zvezdica. Takođe putem kometara mogu da podele sa ostalim korisnicima sajta kako su zadovoljni saradnjom.