Predložio bih da dodate jos jednu uslugu, kako to da uradim?

Cenimo mišljenje korisnika i uvek smo otvoreni da dodajemo nove usluge. Predloge možete da nam pišete na: support@utrenu.com ili putem kontakt forme na portalu.

Kada sam se ulogovala ukucala sam svoju adresu, da li mogu da naručim uslugu i na drugoj adresi?

Da, možete. Prilikom kreiranja zahteva izaberite polje određena adresa ili adresa pružaoca usluga. Takođe, uvek možete u Vašim ličnim podacima da izmenite adresu.

Da li mogu platiti uslugu karticom?

Oko načina naplate je potrebno da se dogovorite sa izabranim pružaocem usluga. U većini slučajeva možete, ali ima i članova koji nemaju infrastrukturu za naplatu karticama. Najpogodnije je da naglasite prilikom kreiranja zahteva, kako biste dobili ponude od pružaoca usluga koji imaju ovu opciju u ponudi.

Kako da budem siguran u rad osobe koju angažujem?

Članovi navode svoje reference na svom profilu i savetujemo da ih pogledate pre izbora. Smatramo da su najbolji pokazatelji rada pružaoca usluga, iskustva prethodnih klijenti. Člana mogu da ocene samo oni korisnici koji su ga angažovali preko portala.

Kako da ocenim osobu koju sam angažovao?

Nakon izvršene usluge, videćete opciju Ocenite profesionalca koja se nalazi u gornjem desnom uslugu. Člana možete da ocenite od 1 do 5 zvezdica. Takođe, možete da ostavite komentar i podelite iskustvo o saradnji sa članom.

Zašto je potrebno da kucam propratnu poruku?

Pružaocima usluga je od velikog značaja da prikupe što više informacija o zahtevanom poslu. Što više detalja podelite sa njima, oni će moći da Vam pošalju precizniju ponudu i budu pripremljeni za posao koji treba obaviti.

Zašto je bitan moj nalog kao kupca usluga sajta?

Potrebno je da imate nalog na portalu kako biste mogli da dobijete ponude za uslugu koja Vam je potrebna. Ukoliko ne želite da kreirate nalog, možete i direktno telefonom da kontaktirate članove koji su istaknuti.

Da li mogu negde da razmenjujem iskustva sa ostalim članovima koji su registrovani na sajtu?

Nažalost trenutno ne, ali uzećemo u obzir Vaše pitanje i raditi na tome da Vam to omogućimo.

Da li neko ima koristan savet kako da dobijem što više poslova?

Naš predlog je popunite profil tekstualnim opisom o Vama i uslugama koje pružate. Iskoristite opciju dodavanja fotografija i video zapisa i pokažite korisnicima Vaše radove. Potpuni profili okupiraju više pažnje korisnika, kao i više upita za ponude.

Šta da radim ako mi profesionalac promeni cenu? Da li je to u redu?

Ukoliko se opis posla nije promenio, to svakako nije u redu. Možete prijaviti člana za nesavesno poslovanje. Ovu opciju možete da pronađete u delu ocene profesionalca. Ukoliko se opis posla značajno promenio, pre početka rada usaglasite sve detalje, kao i deo oko promene cene. Pre početka posla, u svakom trenutku možete otkazati svoj zahtev.

Da li mogu da tražim dodatne informacije pre nego što prihvatim ponudu?

Naravno, poželjno je da sva pitanja i nedoumice postavite profesionalcima. Možete da pitate prilikom sastavljanja zahteva, porukom na sajtu ili direktno pozvati profesionalca.

Koliko detaljno informacija je potrebno da napišem u zahtevu?

Svaku informaciju za koju smatrate da profesionalac treba da zna pre kreiranja ponude, poželjno je da napišite.

Tražila bih uslugu za logo dizajn, ali me zanima koliko puta mogu da vratim ukoliko mi se dizajn ne sviđa i da li ostajem preko sajta u kontaktu sa dizajnerom?

Sve informacije o dizajneru Vam ostaju na raspolaganju. Broj izmena zavisi od izabranog dizajnera, ali u proseku je od 3-5 puta. Usaglasite pre početka posla, kako biste izbegli kasnije nesuglasice.

Da li negde postoji opcija za hitne intervencije (za vodoinstalatera ili električara)?

Samo je potrebno da naglasite u poruci da je zahtev hitan. 

Da li mogu da otkažem zahtev?

Možete, ukoliko ponuda nije prihvaćena samo kliknite na Otkaži zahtev. Ukoliko jeste, kliknite na Kontaktiraj nas i javite nam da želite da otkažete zahtev ili javite direktno pružaocu usluga.

Da li mogu da tražim samo savet tj stručno mišljenje, a ne uslugu?

Naravno, u svakom trenutku možete da pitate sve što Vas interesuje.