privatni casovi trend rasta

Povratak u školske klupe

Početkom školske godine, stotine roditelja dolaze na utrenu.com da pronađu i povežu se sa kvalifikovanim profesorima, unoseći svoje zahteve za desetine predmeta. Naš vodič za povratak u školu u 2019. integriše ove podatke u cilju da pomogne učenicima i roditeljima da unapred sagledaju i pronađu rešenje za školske izazove. Otkrivamo najpopularnije i najbrže rastuće predmete, područja u kojima će đacima i studentima verovatno trebati dodatna pomoć i gde će se verovatno suočiti sa najviše konkurencije ambicioznih vršnjaka.

Pročitajte više
privatni časovi matematika engleski jezik nemački jezika čas klavira čas violine

Privatni časovi – Najtraženije oblasti na utrenu.com

Učenje novih stvari je način da rastemo i razvijamo se! Na utrenu.com svakodnevno pristižu desetine zahteva od ljudi koji žele da nauče novu veštinu, jezik ili jednostavno nešto potpuno novo. Širom zemlje, časovi stranog jezika (najviše engleskog i nemačkog jezika), matematike i klavira su neki od najpopularnijih zahteva koji se odnose na obrazovanje na utrenu.com. Takođe, dosta korisnika želi da nauči da svira violinu ili stekne veštinu rada u programu Excel. Evo koliko je potrebno u proseku da odvojite za jedan privatni čas iz ovih oblasti.

Pročitajte više
ucenje stranog jezika engleski nemacki francuski italijanski privatni casovi profesor

Učenje stranog jezika - Kurs ili individualni časovi?

Poznavanje stranog jezika je danas, pored želje, postala i nužnost. Kada pogledamo oglase za posao, primećujemo da poslodavci, neretko, kao jedan od uslova navode poznavanje jednog ili više stranih jezika. Najčešće traženi je engleski jezik, što nas ne čudi s obzirom na njegovu rasprostranjenost i broj govornika u svetu. Ukoliko ste odlučili da je vreme da savladate ili usavršite strani jezik, sigurno Vam je palo na pamet pitanje: Da li započeti sa privatnim časovima ili upisati kurs jezika? Izdvajamo za vas nekoliko prednosti i mana svake opcije.

Pročitajte više
popravka bele tehnike popravka frizidera popravka masine za ves susenje i masine za pranje sudova

Kada popraviti, a kada zameniti belu tehniku?

Koristite svoje uređaje svaki dan, ali ne razmišljate o tome šta biste radili kada bi oni iznenada prestali da rade. Kupovina bele tehnike je velika investicija. Ako se pokvare, da li da platite profesionalnu popravku ili se više isplati da svoju ušteđevinu potošite na kupovinu novog aparata?

Pročitajte više