12 Stvari koje možete da radite u izolaciji mere izolacije mere socijalnog distanciranja dosada covid-19 korona

12 Stvari koje možete da radite kod kuće

U našoj zemlji je uvedeno vanredno stanje i preporuka je, pored higijene i dezinfekcije, da ostanemo kod kuće i tako sprečimo eventualno širenje korona virusa. Obzirom na uvedene mere izolacije, neki vreme koriste za odmor, neki nervozno šetaju po stanu, neki su odlučili da započnu posao online... Mi smo za vas izdvojili 12 stvari koje možete da radite kod kuće i ispunite svoje vreme dok traju mere izolacije.

Pročitajte više
pas macka kucni ljubimci odrzavanje

9 osnovnih saveta za negu kućnih ljubimaca

Svake godine donosimo brojne odluke kako bismo naš život učinili ispunjenijim, zdravijim i srećnijim, ali šta je sa našim krznenim pratiocima? Naši psi i mačke su naši najbolji prijatelji i budući da oni sami ne mogu da donesu odluke, na nama je da činimo sve što možemo da im pružimo najsrećniji i najzdraviji život. Evo 10 jednostavnih stvari koje možete učiniti da biste osigurali da vaš najbolji prijatelj ostane zdrav, aktivan i uz vas što je duže moguće.

Pročitajte više
precice u excelu ucenje excel vestine rada u excelu excel casovi profesor excel

Evo kako da ubrzate rad u Excel-u (Prečice)

Excel je jedan od najefikasnijih programa za unos, obradu i prikaz podataka. Deo je programskog paketa Microsoft Office. Excel je nezaobilazan alat u poslovnom svetu. Manipulacija sa velikim brojem podataka uz Excel više nije problem. Jednostavan je za učenje, korišćenje i brzo pokazuje rezultate u vidu povećanja produktivnosti prilikom obrade tabela i podataka. U nastavku izdvajamo prečice koje mogu da pomognu i ubrzaju rad u Excel-u:

Pročitajte više
privatni casovi trend rasta

Povratak u školske klupe

Početkom školske godine, stotine roditelja dolaze na utrenu.com da pronađu i povežu se sa kvalifikovanim profesorima, unoseći svoje zahteve za desetine predmeta. Naš vodič za povratak u školu u 2019. integriše ove podatke u cilju da pomogne učenicima i roditeljima da unapred sagledaju i pronađu rešenje za školske izazove. Otkrivamo najpopularnije i najbrže rastuće predmete, područja u kojima će đacima i studentima verovatno trebati dodatna pomoć i gde će se verovatno suočiti sa najviše konkurencije ambicioznih vršnjaka.

Pročitajte više