online casovi profesor privatni casovi

Online časovi: Gde i kako? Priručnik za profesore

Obzirom na mere socijalnog distanciranja, mnogi profesori sa tradicionalnog teže da se preorjetišu na održavanje online časova. Sa druge strane, u želji da vreme kod kuće iskoriste za učenje novog jezika, sticanje novih veština, brojni učenici su u potrazi za profesorima. Izdvajamo za vas 3 korisne aplikacije sa detaljnim uputstvima kako održavati online časove i savladati tehničke prepreke.

Pročitajte više
precice u excelu ucenje excel vestine rada u excelu excel casovi profesor excel

Evo kako da ubrzate rad u Excel-u (Prečice)

Excel je jedan od najefikasnijih programa za unos, obradu i prikaz podataka. Deo je programskog paketa Microsoft Office. Excel je nezaobilazan alat u poslovnom svetu. Manipulacija sa velikim brojem podataka uz Excel više nije problem. Jednostavan je za učenje, korišćenje i brzo pokazuje rezultate u vidu povećanja produktivnosti prilikom obrade tabela i podataka. U nastavku izdvajamo prečice koje mogu da pomognu i ubrzaju rad u Excel-u:

Pročitajte više
privatni casovi trend rasta

Povratak u školske klupe

Početkom školske godine, stotine roditelja dolaze na utrenu.com da pronađu i povežu se sa kvalifikovanim profesorima, unoseći svoje zahteve za desetine predmeta. Naš vodič za povratak u školu u 2019. integriše ove podatke u cilju da pomogne učenicima i roditeljima da unapred sagledaju i pronađu rešenje za školske izazove. Otkrivamo najpopularnije i najbrže rastuće predmete, područja u kojima će đacima i studentima verovatno trebati dodatna pomoć i gde će se verovatno suočiti sa najviše konkurencije ambicioznih vršnjaka.

Pročitajte više
privatni časovi matematika engleski jezik nemački jezika čas klavira čas violine

Privatni časovi – Najtraženije oblasti na utrenu.com

Učenje novih stvari je način da rastemo i razvijamo se! Na utrenu.com svakodnevno pristižu desetine zahteva od ljudi koji žele da nauče novu veštinu, jezik ili jednostavno nešto potpuno novo. Širom zemlje, časovi stranog jezika (najviše engleskog i nemačkog jezika), matematike i klavira su neki od najpopularnijih zahteva koji se odnose na obrazovanje na utrenu.com. Takođe, dosta korisnika želi da nauči da svira violinu ili stekne veštinu rada u programu Excel. Evo koliko je potrebno u proseku da odvojite za jedan privatni čas iz ovih oblasti.

Pročitajte više