DOBRODOŠLI!

Uvećajte bazu klijenata i poboljšajte svoje poslovanje!


Ako želite da povećate bazu klijenata, da popunite prazne termine u poslovanju ili tek započinjete posao UTrenu.com će Vam sigurno pomoći. Preko našeg sajta možete da pronađete klijente koji su u potrazi za uslugama koje Vi pružate.
Poboljšajte svoj posao, pronađite honorarni, dodatni ili privremeni posao. Radite ono što znate i volite i pri tom dodatno zaradite.

Registracijom na našem sajtu i izborom kategorije koja se vezuje za usluge koje Vi pružate - imate mogućnost da, svaki put kada naši korisnici traže usluge koje Vi pružate, dobijete obaveštenje o tome.


Pogledajte potražnju i procenite da li je posao za Vas!

Sledeći korak je popunjavanje ponude, koji je prilično jednostavan. Upišite cenu Vašeg rada za traženu uslugu.

Molimo Vas da budete oprezni prilikom formiranja cene, jer ona može biti jedan od faktora zbog koga će se korisnici odlučiti baš za Vas. Budite konkurentni, realni i nemojte menjati cenu odlaskom kod korisnika!

Na kraju ponude se nalazi prazno polje, gde možete upisati sve dodatne informacije. Preporučujemo Vam da ovde upišete i zašto korisnik treba baš Vas da izabere.

Klikom na POŠALJI Vaša ponuda je prosleđena korisniku i ukoliko mu odgovara, ČESTITAMO, dobili ste posao!!!

Negujte svoj profil!

Vaš profil je ogledalo Vašeg rada! Korisnici prilikom izbora pružaoca usluge, imaju uvid u ocene koje ste dobili od prethodnih korisnika, kao i njihove komentare. Imajte u vidu da će visoke ocene i pozitivni komentari uticati da dobijete više poslova i novih klijenata. Preporučujemo Vam da kada završite ugovoreni posao, zamolite korisnike da Vas ocene i napišu komentar o Vašem radu.


Radi lakšeg korišćenja platforme možete preuzeti aplikaciju UTrenu na Google Play Prodavnici.