galerija uspomena

Galerija uspomena

Ovo je bio jedan neplanirani, dugački predah od drugara i aktivnosti u vrtiću i voleli bismo da zajedno sa vama i mališanima napravimo jedan kolaž posvećen njihovom vremenu provedenom sa vama tokom ovih dana izolacije. Stoga bismo vas zamolili da odaberete neke od aktivnosti, fotografišete i odaberete one za koje procenite da najvernije prikazuju aktivnosti u kojima ste učestvovali zajedno. Cilj je da ovaj period ostane jedan lep i kreativan period vaših mališana bez obzira na dešavanja u svetu odraslih.

Pročitajte više
Uskršnje dekoracije sa decom Uskrs deca malisani farbanje jaja igre

Uskršnje dekoracije sa mališanima

Uskrs je najradosniji hrišćanski praznik koji okuplja celu porodicu. Naročito mu se raduju deca, zato ih uključite u sve faze obeležavanja. U nekim delovima u Srbiji, deca se ujutru pomiluju po licu crvenim jajetom jer se veruje da će čitave godine biti rumena i zdrava. Osim toga možete sakriti jaja i slatkiše u stanu i pustiti decu da ih traže.

Pročitajte više
zabava za decu sta raditi kod kuce deca igre zanimljive igre za decu mala laboratorija

Laboratorija u kući i mali naučnici? Moguće je

Pod parolom: „Ako odrastemo radoznali moći ćemo sve!“ pozivamo Vas da zajedno sa mališanima napravite laboratoriju u kući, i tako pokrenete radoznale umove da posmatraju, uviđaju, pretpostavljaju, proveravaju svoje hipoteze i donose zaključke.

Pročitajte više