Adaptacija i renoviranje

U potrazi ste za majstorom koji bi Vam ponudio kompletno rešenje adaptacije i renoviranja?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude preduzimača.

Top Profesionalci

adaptacija objekta
Dusko Spasovic

"Vodoinstalaterskim poslom se bavim 29 godina a zadnjih 5 u mom vlasnistvu je firma K&D PROFI koja se bavi zavrsnim radovima u gradjevinarstvu.Posedujem masinu za masinsko odgusenje kanalizacije i kompletan alat za uspesno obavljanje zadatih poslova.Vodoinstalaterske usluge: adaptacija-renoviranje komplet kupatila,kuhinja,odgusenja kanalizacionih odvoda masinski,rucno od f 160 do f 32 idr. K&D PROFI renoviranje,adaptacija stanova,lokala,kuca moleraj parketi,laminati, keramika,vodovod, kanalizacija, grejanje idr. SVI RADOVI SE IZVODE SA GARANCIJOM I ZADATIM ROKOM"

Ivan Jevremovic

"Krecenje i gletovanje,sitni elektricarski poslovi,zamene grejaca na bojleru,zamena bojlera,zamena slavina,grejaca na sporetima,pranje tepiha,otpusavanje zapusenih,slivnika... Hausmajstor"

gipsani radovi
Darko Vicovac

"Pruzamo usluge kompletne adaptacije stana ,kuce ili poslovnog prostora ,po principu kljuc u ruke ,sa nasim ili vasim materjalom .imamo obucen tim ljudi koji rade zidanje ,malterisanje ,struju ,vodu ,parket ,laminat ugradnja PVC stolarije ,gletovanje ,krecenje ,fasade. popravku krova ili kompletna zamena krova Uredjujemo dvorista ,vrsimo sitne popravke"

Uredite Vaš životni ili poslovni prostor prema svojim funkcionalnim i estetskim zahtevima. Pronađite profesionalaca koji će Vam ponuditi kompletno rešenje. Na našem sajtu lako i brzo možete da angažujte preduzimača za adaptaciju i renoviranje prostora, baš prema Vašim zahtevima.
Za pretragu majstora pojedinih oblasti, klinite na keramičar, električar, vodoinstalater. Za pregled svih usluga kliknite ovde.

Najtraženije usluge od preduzimača, prilikom adaptacije i renoviranja životnog ili poslovnog prostora su: (1) rušenje i demontaža - probijanje otvora za vrata. prozore, rušenje zidova... (2) betonski, armiranobetonski i zidarski radovi (3) termoizolacija, hidroizolacija. Pored ovih, preduzimači pružaju i brojne druge usluge.

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude preduzimača u Beogradu.
Za izbor drugih gradova, kliknite ovde.
Adaptacija i renoviranje stana, kuće ili poslovnog prostora. U kom roku želite da posao bude završen? Pogledajte profile preduzimača, kao i cene za posao koji je potrebno uraditi. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.