Adaptacija i renoviranje

U potrazi ste za majstorom koji bi Vam ponudio kompletno rešenje adaptacije i renoviranja? 
Na pravom ste mestu!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude preduzimača u Beogradu.

Uredite Vaš životni ili poslovni prostor prema svojim funkcionalnim i estetskim zahtevima. Pronađite profesionalaca koji će Vam ponuditi kompletno rešenje. Na našem sajtu lako i brzo možete da angažujte preduzimača za adaptaciju i renoviranje prostora, baš prema Vašim zahtevima.

Najtraženije usluge od preduzimača, prilikom adaptacije i renoviranja životnog ili poslovnog prostora su: (1) rušenje i demontaža - probijanje otvora za vrata. prozore, rušenje zidova... (2) betonski, armiranobetonski i zidarski radovi (3) termoizolacija, hidroizolacija. Pored ovih, preduzimači pružaju i brojne druge usluge. 

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude preduzimača u Beogradu. Adaptacija i renoviranje stana, kuće ili poslovnog prostora. U kom roku želite da posao bude završen? Pogledajte profile preduzimača, kao i cene za posao koji je potrebno uraditi. Izaberite najbolju ponudu!

Profesionalci meseca

adaptacija objekta
Dusko Spasovic

"Vodoinstalaterskim poslom se bavim 29 godina a zadnjih 5 u mom vlasnistvu je firma K&D PROFI koja se bavi zavrsnim radovima u gradjevinarstvu.Posedujem masinu za masinsko odgusenje kanalizacije i kompletan alat za uspesno obavljanje zadatih poslova.Vodoinstalaterske usluge: adaptacija-renoviranje komplet kupatila,kuhinja,odgusenja kanalizacionih odvoda masinski,rucno od f 160 do f 32 idr. K&D PROFI renoviranje,adaptacija stanova,lokala,kuca moleraj parketi,laminati, keramika,vodovod, kanalizacija, grejanje idr. SVI RADOVI SE IZVODE SA GARANCIJOM I ZADATIM ROKOM"

Ivan Jevremovic

"Krecenje i gletovanje,sitni elektricarski poslovi,zamene grejaca na bojleru,zamena bojlera,zamena slavina,grejaca na sporetima,pranje tepiha,otpusavanje zapusenih,slivnika... Hausmajstor"

gipsani radovi gipsani radovi
Darko Vicovac

"Pruzamo usluge kompletne adaptacije stana ,kuce ili poslovnog prostora ,po principu kljuc u ruke ,sa nasim ili vasim materjalom .imamo obucen tim ljudi koji rade zidanje ,malterisanje ,struju ,vodu ,parket ,laminat ugradnja PVC stolarije ,gletovanje ,krecenje ,fasade. popravku krova ili kompletna zamena krova Uredjujemo dvorista ,vrsimo sitne popravke"

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!