Keramičar

Potrebne su Vam usluge keramičara
Nove pločice ili potpuna adaptaciju kupatila? Imamo profesionalca za Vas!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora.

Top Profesionalci

Nikola Đurić profesionalac na utrenu.com
Nikola Đurić

,,Profesionlac,odgovoran,ozbiljan, renoviranje kupatila po sistemu kljuc u ruke, keramika, vodovod, kanalizacija, spusteni plafoni,montata sanitarija, ili bolje reci od,LUPANJA DO KUPANJA! 25godina iskustva u poslu”

Dejan Markovic

„Profesionalna i povoljna adaptacija stanova. Gletovanje, Krecenje, Fasade, Postavljanje laminata, Vodovodne instalacije, Instalacija grejanja, montaza sigurnosnih vrata, montaza PVC stolarije, Sredjivanje i farbanje drvene stolarije, Sitne kucne popravke kao sto su: Zamena slavina, Sifona, Zamena radijatorskih ventila... Profesionalno i kvalitetno!”

keramičar keramičarski radovi nivelacija hidroizolacija košuljice fuga silikon plocice utrenu utrenu.com

Potreban Vam je majstor u Beogradu, za ugradnju keramike na zidovima, terasama, stepeništima ili popravku postojećih pločica, fuga i silikona? Možda ste odlučili da sami ugradite keramiku i želite da angažujte nekoga za pripremne radove, kao što su nivelacija, ravnjanje, postavljanje košuljice, hidroizolacija? Kakve god da su Vaše potrebe, na našem sajtu možete da pronađete majstora za Vas!
Posetite i stranice
adaptacija prostora, vodoinstalater, električar, sve usluge.


Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od 
keramičara, koji su spremni da završe posao. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!