Keramičar

Potrebne su Vam usluge keramičara
Bilo da želite nove pločice ili potpunu adaptaciju kupatila, imamo profesionalca za Vas!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora.

keramičar keramičarski radovi nivelacija hidroizolacija košuljice fuga silikon plocice utrenu utrenu.com

Keramika je idealan materijal za kupatila iz brojnih razloga. Ima toplotnu stabilnost i čvrstoću, laka je za održavanje i otporna na hemikalije, čime se postiže adekvatna higijena. Zbog toga se već decenijama koristi u našim domovima. Takođe, keramika je odlično rešenje i za druge prostorije ili delove našeg doma.

Potreban Vam je majstor u Beogradu, za ugradnju keramike na zidovima, terasama, stepeništima ili za popravku i zamenu već postojećih pločica, fuga i silikonaMožda ste odlučili da sami ugradite keramiku i želite da angažujte nekoga za pripremne radove, kao što su nivelacija, ravnjanje, postavljanje košuljice, hidroizolacija? Kakve god da su Vaše potrebe, na našem sajtu možete da pronađete majstora za Vas!

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od keramičara, koji su spremni da završe posao. Izaberite najbolju ponudu!

Top Profesionalci

Nikola Đurić profesionalac na utrenu.com
Nikola Đurić

,,Profesionlac,odgovoran,ozbiljan, renoviranje kupatila po sistemu kljuc u ruke, keramika, vodovod, kanalizacija, spusteni plafoni,montata sanitarija, ili bolje reci od,LUPANJA DO KUPANJA! 25godina iskustva u poslu”

Dejan Markovic

„Profesionalna i povoljna adaptacija stanova. Gletovanje, Krecenje, Fasade, Postavljanje laminata, Vodovodne instalacije, Instalacija grejanja, montaza sigurnosnih vrata, montaza PVC stolarije, Sredjivanje i farbanje drvene stolarije, Sitne kucne popravke kao sto su: Zamena slavina, Sifona, Zamena radijatorskih ventila... Profesionalno i kvalitetno!”

Korisnici o nama

Dragan Silkić
Zaposlen

,,Renovirao sam kupatilo i probao sam da izlepim pločice. Nažalost, nisam uspeo. Morao sam da pronađem povoljnog keramičara koji bi ispravio i završio ono što sam ja počeo. Na utrenu sam dobio 4-5 dobrih ponuda, izabrao sam najbolju i završio posao.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!