Električar

Potreban Vam je električar?
Na klik ste do ponuda najboljih majstora.
Pošaljite zahtev, pogledajte ponude i profile električara.

Top Profesionalci

Nikola Milanovic

„Vrsim sve vrste elektricarskih usluga. Od brojila do potrosaca. Nabavka i ugradnja led i halogene rasvete po vrlo povoljnim cenama uz visog nivo kvaliteta izvrsenih usluga. Sitne popravke, dogradnja i izmena postojecih instalacija.”

Ivan Jevremovic

„Krecenje i gletovanje,sitni elektricarski poslovi,zamene grejaca na bojleru,sporetima...”

Električar je majstor koji se, kao što i samo ime govori, bavi poslovima oko električne energije. Šta ovo tačno znači, i kada Vam električar može biti od pomoći? Elektičari vrše popravku svih kućnih aparata, osim TV-a i rashladnih uređaja, koji nisu u njihovom delokrugu. Tu su takođe, poslovi vezani za elektroinstalacije - ugradnju, montažu i zamenu, zatim servisi i popravka grejnih tela.

Za ponude drugih majstora izaberite željenu kategoriju:
vodoinstalater, keramičar, parketar, adaptacija i renoviranje
.
Ovde pogledajte izbor svih usluga na portalu.

Lako i brzo angažujete električara u Beogradu. Promenite grad klikom ovde.
Pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od električara koji spremni da urade traženi posao! Pogledajte profile majstora, kao i cene za uslugu koja Vam je potrebna. Izaberite majstora za Vas!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.