Električar

Potreban Vam je električar? Ne morate više da listate oglase, zovete jednog, drugog, trećeg majstora, gubite vreme i živce!
 Na našem sajtu samo pošaljite zahtev šta Vam je potrebno i dobićete ponude od profesionalaca - električara, koji su slobodni, motivisani i mogu završiti posao prema Vašem zahtevu!

Električar je majstor koji se, kao što i samo ime govori, bavi poslovima oko električne energije. Šta ovo tačno znači, i kada Vam električar može biti od pomoći? Elektičari vrše popravku svih kućnih aparata, osim TV-a i rashladnih uređaja, koji nisu u njihovom delokrugu. Tu su takođe, poslovi vezani za elektroinstalacije - ugradnju, montažu i zamenu, zatim servisi i popravka grejnih tela.

Ukoliko želite da angažujete električara u Beogradu, pošaljite šta Vam je potrebno i ubrzo ćete dobiti ponude od profesionalaca - električara koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da završe posao!

Profesionalci meseca

Nikola Milanovic

„Vrsim sve vrste elektricarskih usluga. Od brojila do potrosaca. Nabavka i ugradnja led i halogene rasvete po vrlo povoljnim cenama uz visog nivo kvaliteta izvrsenih usluga. Sitne popravke, dogradnja i izmena postojecih instalacija.”

Ivan Jevremovic

„Krecenje i gletovanje,sitni elektricarski poslovi,zamene grejaca na bojleru,sporetima...”

Korisnici o nama

korisnik pronašao električara za popravku na utrenu
Tijana Marković
Zaposlena

,,Trebala mi je hitna popravka TA peći. Poslala sam zahtev i za 30 minuta mi je stiglo 4 ponude. Izabrala sam profesionalca koji je mogao najbrže da dođe i popravi kvar.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!