Električar

Potreban Vam je električar?
Na klik ste do ponuda najboljih majstora.
Pošaljite zahtev, pogledajte ponude i profile električara.

Električar je majstor koji se, kao što i samo ime govori, bavi poslovima oko električne energije. Šta ovo tačno znači, i kada Vam električar može biti od pomoći? Elektičari vrše popravku svih kućnih aparata, osim TV-a i rashladnih uređaja, koji nisu u njihovom delokrugu. Tu su takođe, poslovi vezani za elektroinstalacije - ugradnju, montažu i zamenu, zatim servisi i popravka grejnih tela.

Za ponude drugih majstora izaberite željenu kategoriju:
vodoinstalater, keramičar, parketar, adaptacija i renoviranje
.
Ovde pogledajte izbor svih usluga na portalu.

Lako i brzo angažujete električara u Beogradu. Promenite grad klikom ovde.
Pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od električara koji spremni da urade traženi posao! Pogledajte profile majstora, kao i cene za uslugu koja Vam je potrebna. Izaberite majstora za Vas!

Top Profesionalci

Nikola Milanovic

„Vrsim sve vrste elektricarskih usluga. Od brojila do potrosaca. Nabavka i ugradnja led i halogene rasvete po vrlo povoljnim cenama uz visog nivo kvaliteta izvrsenih usluga. Sitne popravke, dogradnja i izmena postojecih instalacija.”

Ivan Jevremovic

„Krecenje i gletovanje,sitni elektricarski poslovi,zamene grejaca na bojleru,sporetima...”

Korisnici o nama

korisnik pronašao električara za popravku na utrenu
Tijana Marković
Zaposlena

,,Trebala mi je hitna popravka TA peći. Poslala sam zahtev i za 30 minuta mi je stiglo 4 ponude. Izabrala sam profesionalca koji je mogao najbrže da dođe i popravi kvar.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!