Vodoinstalaterske usluge

Potreban Vam je vodoinstalater?
Bilo da je u pitanju hitna intervencija ili želite kompletno da renovirate kupatilo - pronađite profesionalca baš za Vas!

vodoinstalater vodoinstalateri vodoinstalaterske usluge

Na našem sajtu možete da pronađete majstore za popravku, kako najsitnijih, tako i veoma krupnih vodoinstalaterskih kvarova i radova poput: mašinskog odglušenja, adaptacije, popravke instalacija, montaže sanitarije, odglušenje kanalizacije i brojnih drugih usluga.

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca - vodoinstalatera u Beogradu koji su motivisani, slobodni u terminima koji Vama odgovaraju i spremni da završe zadati posao. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Naš sajt je otvoren za Vaše zahteve 00-24h! 
Ukoliko želite, možete i sliku da pošaljete, radi boljeg uvida i procene cene rada majstora.


Korisnici o nama

vodoinstalteri beograd vodoinstalaterske usluge u beogradu vodoinstalater majstor
Mirko Božović
Zaposlen

,,Trebao mi je vodoinstalater za ugradnju novih cevi tokom renoviranja kupatila i kuhinje. Preko utrenu sam angažovao majstora koji je ispunio moj zahtev u potpunosti. Odličan način da pronađete baš ono što tražite”

Marijana Petrović
Student

„Skoro sam se doselila u Beograd i kada sam imala problem sa cevima u kupatilu, nisam znala koga da pozovem. Naišla sam na ovaj sajt i svideo mi se koncept kako funkcioniše. Poslala sam zahtev, dobila ponude. Imala sam uvid u različite cene koje majstori naplaćuju, kao i njihove ocene od drugih korisnika. Izabrala sam jednog koji mi je delovao najpouzdanije. Nisam pogrešila odlično je odradio posao. Stvarno sve pohvale za ideju i funkcionisanje sajta :)”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!