Zidarske usluge

Potrebne su Vam usluge zidara?
Na našem sajtu možete da pronađete profesionalce koji su spremni da Vaše zamisli pretvore u realnost!

zidar zidarske usluge zidanje pregrađivanje probijanje otvora za vrata i prozore izrada kamina

Posao zidara je nekada obuhvatao mešanje maltera i slaganje opeka. Međutim, danas posao zidara obuhvata i brojne druge unutrašnje i spoljašnje radove, kao što su pregrađivanje, probijanje otvora za vrata i prozore, izrada kamina i brojne druge. Usluge koje se najčešće traže od zidara su postavljanje temelja, izgradnja zidova, kao i postavljanje hidroizolacije.

Ukoliko su Vam potrebne usluge zidara u Beogradu, na pravom ste mestu. Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca - zidara koji su motivisani, slobodni u terminima koji Vama odgovaraju i spremni da realizuju sve Vaše zamisli.

Korisnici o nama

zidari zidanje kamina kuća temelja zidarske usluge
Marinko Stević
Zaposlen

,,Moja supruga i ja smo hteli da ugradimo kamin u dnevnoj sobi. Tražili smo zidara koga bi mogli da angažujemo za ovaj posao. Poslali smo opis i sliku šta želimo. Par sati kasnije sam posetio sajt i zatekao par ponuda. Sve su bile korektne,ali sam nažalost morao jednu da izaberem.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!