Služba prevoza i prenosa stvari

Selite se i potreban Vam je prevoz i prenos nameštaja / stvari?
Na našem sajtu možete da pronađete profesionalce koji su spremni da pomognu i završe posao, prema uslovima koji Vama odgovaraju!

Selidbe znaju da budu naporne i da nam oduzmu mnogo više vremena i energije nego što smo planirali da im posvetimo. Zato prepustite težak posao profesionalcima, a Vi se fokusirajte na bitnije stvari, kao što je uređivanje novog doma ili pozivanje prijatelja na proslavu useljenja.

Ukoliko želite da angažujete profesionalce za prevoz i prenos stvari na teritoriji Beograda - pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su slobodni u terminima kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe zadati posao!

Korisnici o nama

jeftine sluzbe prenosa i prevoza stvari
Damir Jakić
Zaposlen

,,Tražio sam na internetu povoljnu službu prevoza stvari radi selidbe u novi stan. Naišao sam na reklamu za sajt UTrenu i poslao sam zahtev. Posle 30 minuta mi je stiglo par ponuda. Odabrao sam onu koja mi najviše odgovara i završio posao. Sviđa mi se sajt, baš je koristan.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!