Unutrašnji dizajn

Pretvorite prostor u kome boravite u Vaš dom iz snova!
Pronađite dizajnera enterijera koji će Vaše zamisli pretočiti u delo!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude dizajnera sa cenama njihovog rada.

Top Profesionalci

unutrašnji dizajn stefan todorović
Stefan Todorović

"Visoko kvalifikovani dizajner koji traži mogućnost za dalje unapređenje i proširivanje stručne oblasti. Primenjujem svoje dosadašnje iskustvo u cilju zadatka i zahteva poslodavca. Imam sve potrebne veštine i znanje u celokupnom procesu dizajna. Koristim celu tehničku dokumentaciju koja podrazumeva koncept dizajna, idejno rešenje i detalje. *Obično u toku rada koristim AutoCad za arhitektonske crteže, Cinema 4D za 3D modele ,Photoshop za produkciju fotografija. Mogu vam brzo pružiti kvalitetan posao. "

dizajner enterijera unutrašnji dizajn kuća kuca prostor zgrada restorani namestaj zidovi utrenu.com utrenu

Dobar dizajner enterijera pretvara prostor bez karaktera u dom iz snova.

Dizajn enterijera je proces prilagođavanja prostora, kako bi se dobilo zdravije, funkcionalnije i estetski prijatnije okruženje za ljude koji borave u tom prostoru. Usluge koje se najčešće traže od dizajnera enterijera su: izrada projektnog rešenja - 3D vizuelnim modelomplan funkcionalnosti prostora, predlozi za odabir materijala i boja, razrada položaja rasvete s predlogom osvetljenja, skice za pravljenje nameštaja po meri, odabir nameštaja i brojne druge.
Pogledajte i kategorije:
arhitekta, adaptacija prostora, pregled svih usluga na portalu.

Ukoliko i Vi želite da Vaš prostor zasija iznutra i u potrazi ste za dizajnerom enterijerana pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalca koji su slobodni kada je to Vama potrebno, motivisani i spremni da Vaše ideje pretoče u delo. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.