Unutrašnji dizajn

Želite da prostor u kome boravite pretvorite u dom iz snova?
U potrazi ste za dizajnerom enterijera koji bi pretočio Vaše zamisli u delo ili upotrebio svoju kreativnost i prevazišao sva očekivanja?
Na našem sajtu pronađite dizajnera baš po svojoj meri!

dizajner enterijera unutrašnji dizajn kuća kuca prostor zgrada restorani namestaj zidovi utrenu.com utrenu

Dizajn enterijera je proces prilagođavanja prostora, kako bi se dobilo zdravije, funkcionalnije i estetski prijatnije okruženje za ljude koji borave u tom prostoru.

Usluge koje se najčešće traže od dizajnera enterijera su: (1) izrada projektnog rešenja - 3D vizuelnim modelom, (2) plan funkcionalnosti prostora, (3) predlozi za odabir materijala i boja, (4) razrada položaja rasvete s predlogom osvetljenja, (5) skice za pravljenje nameštaja po meri - po potrebi, (6) odabir nameštaja i brojne druge.
Dobar dizajner enterijera pretvara prostor bez karaktera u dom iz snova.

Ukoliko i Vi želite da Vaš prostor „zasija iznutra i u potrazi ste za dizajnerom enterijera - na pravom ste mestu!
Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od 
profesionalca koji su slobodni kada je to Vama potrebno, motivisani i spremni da Vaše ideje pretoče u delo. Izaberite najbolju ponudu!

Profesionalci meseca

unutrašnji dizajn stefan todorović
Stefan Todorović

Visoko kvalifikovani dizajner koji traži mogućnost za dalje unapređenje i proširivanje stručne oblasti. Primenjujem svoje dosadašnje iskustvo u cilju zadatka i zahteva poslodavca. Imam sve potrebne veštine i znanje u celokupnom procesu dizajna. Koristim celu tehničku dokumentaciju koja podrazumeva koncept dizajna, idejno rešenje i detalje. *Obično u toku rada koristim AutoCad za arhitektonske crteže, Cinema 4D za 3D modele ,Photoshop za produkciju fotografija. Mogu vam brzo pružiti kvalitetan posao.

Korisnici o nama

dizajn enterijera unutrašnji dizajneri renoviranje crtanje utrenu
Nikola Pankić
Privatni preduzetnik

,,Renovirao sam kafić i tražio sam dobrog dizajnera enterijera. Poslao sam zahtev sa slikom šta bi želeo, ali bio sam otvoren da saslušam i nove predloge. Stigla mi je super ponuda koju sam rado prihvatio.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!