Unutrašnji dizajn

Pretvorite prostor u kome boravite u Vaš dom iz snova!
Pronađite dizajnera enterijera koji će Vaše zamisli pretočiti u delo!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude dizajnera sa cenama njihovog rada.

dizajner enterijera unutrašnji dizajn kuća kuca prostor zgrada restorani namestaj zidovi utrenu.com utrenu

Dobar dizajner enterijera pretvara prostor bez karaktera u dom iz snova.

Dizajn enterijera je proces prilagođavanja prostora, kako bi se dobilo zdravije, funkcionalnije i estetski prijatnije okruženje za ljude koji borave u tom prostoru. Usluge koje se najčešće traže od dizajnera enterijera su: izrada projektnog rešenja - 3D vizuelnim modelomplan funkcionalnosti prostora, predlozi za odabir materijala i boja, razrada položaja rasvete s predlogom osvetljenja, skice za pravljenje nameštaja po meri, odabir nameštaja i brojne druge.
Pogledajte i kategorije:
arhitekta, adaptacija prostora, pregled svih usluga na portalu.

Ukoliko i Vi želite da Vaš prostor zasija iznutra i u potrazi ste za dizajnerom enterijerana pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalca koji su slobodni kada je to Vama potrebno, motivisani i spremni da Vaše ideje pretoče u delo. Izaberite najbolju ponudu!

Top Profesionalci

unutrašnji dizajn stefan todorović
Stefan Todorović

"Visoko kvalifikovani dizajner koji traži mogućnost za dalje unapređenje i proširivanje stručne oblasti. Primenjujem svoje dosadašnje iskustvo u cilju zadatka i zahteva poslodavca. Imam sve potrebne veštine i znanje u celokupnom procesu dizajna. Koristim celu tehničku dokumentaciju koja podrazumeva koncept dizajna, idejno rešenje i detalje. *Obično u toku rada koristim AutoCad za arhitektonske crteže, Cinema 4D za 3D modele ,Photoshop za produkciju fotografija. Mogu vam brzo pružiti kvalitetan posao. "

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!