Servis i popravka klima uređaja

Potrebna Vam je popravka ili servisiranje klima uređaja?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora, sa cenama za njihov rad.

klima uređaj servisiranje popravka majstor za popravku klima uređaja kvar klima uređaja

Razlozi zbog kojih Vaša klima ne radi kao što bi trebalo, mogu biti različiti. Izdvajamo za Vas nekoliko saveta kako da prepoznate koji je kvar u pitanju.

Ukoliko Vaša klima kaplje unutra razlozi kvara mogu biti: puklo ili zapušeno kondez crevovrh kondez creva potopljen u vodunedostatak freona.
Klima se ne uključuje? Ukoliko su baterije na daljinskom, kao i utičnica, u funkciji, najverovatnije je pokvaren senzor na unutrašnjoj jedinici.
Vaša klima samo hladi ili samo greje? Ovakvo stanje je najčešće posledica kvara četvorokrakog ventila.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć i želite da angažujete majstora u Beogradu da popravi ili servisira Vaš klima uređaj, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od majstora koji su spremni da reše problem!

Korisnici o nama

servis i popravka klima uređaja na utrenu
Lena Coković
Zaposlena

,,Retko kada ostavljam komentare, ali sada sam morala. Sajt utrenu je jedna od najboljih stvari na koju sam naišla na internetu. Prvo sam angažovala profesora plesa, sada majstora za popravku klime. U par klikova pošaljem šta mi treba i jave se profesionalci koji mogu da urade baš ono što tražim. I pri tom, ima svega, šta god da pomislim. Sve pohvale za ideju i sam rad sajta!”

Milena Todorović

„Sajt je odličan, još samo kada bi profesionalci malo brže odgovarali. Prvu ponudu sam dobila za neka 2 h.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!