Služba prevoza i prenosa stvari

Preselite se brzo i bez stresa!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama od servisa za selidbe.

Selidbe znaju da budu naporne i da nam oduzmu mnogo više vremena i energije nego što smo planirali da im posvetimo. Zato prepustite težak posao servisima za prevoz i prenos stvari i nameštaja, a Vi se fokusirajte na druge stvari, poput uređivanja novog doma ili organizacije proslave useljenja.
Pogledajte i kategorije: adaptacija prostora, unutrašnji dizajn, pregled svih usluga.

Ukoliko ste odlučili da angažujete servis za prevoz i prenos stvari na teritoriji Beograda, na pravom ste mestu! Klikom ovde izaberite drugi grad. Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su slobodni u terminima kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe zadati posao!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.