Služba prevoza i prenosa stvari

Preselite se brzo i bez stresa!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama od servisa za selidbe.

Selidbe znaju da budu naporne i da nam oduzmu mnogo više vremena i energije nego što smo planirali da im posvetimo. Zato prepustite težak posao servisima za prevoz i prenos stvari i nameštaja, a Vi se fokusirajte na druge stvari, poput uređivanja novog doma ili organizacije proslave useljenja.

Ukoliko ste odlučili da angažujete servis za prevoz i prenos stvari na teritoriji Beograda, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su slobodni u terminima kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe zadati posao!

Korisnici o nama

jeftine sluzbe prenosa i prevoza stvari
Stefan Pavlović
Zaposlen

,,Selio sam se u novi stan i trebala mi je služba koja bi mi preselila stvari u kratkom roku. Na Instagramu sam naišao sam na reklamu za ovaj i poslao sam zahtev. Posle 30 minuta mi je stiglo par ponuda. Odabrao sam onu koja mi je najviše odgovara. Momci su stvarno bili korektni. Preselili su sve stvari za par sati. Ništa nije bilo oštećeno niti ogrebano. Sve pohvale”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!