Parketarske usluge

Potreban Vam je parketar? Bez listanja oglasa i pozivanja raznih brojeva pronađite profesionalca za Vas!
Samo pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od majstora sa cenama za njihov rad!

parketarske usluge parketarstvo parketari hoblovanje parketa postavljanje novog parketa

Parketarski radovi spadaju u poslednju fazu sređivanja i adaptacije prostora. Parket je najtraženija vrsta podne obloge. Njegove osnovne prednosti se ogledaju u tome što poseduje dobra mehanička i izolaciona svojstva. Takođe, lako se održava i estetski uklapa sa ostalim elementima.

U najtraženije parketarske usluge spadaju: (1) hoblovanje parketa (2) postavljanje parketa (3) postavljanje laminata (4) lakiranje laminata. Pored ovih parketari imaju u ponudi i brojne druge usluge.

Ukoliko Vam je potrebna neka od parketarskih usluga u Beogradu i želite da angažujete profesionalca - pošaljite zahtev i pogledajte ponude parketara koji su spremni da realizuju Vaš zahtev. Izaberite majstora čija ponuda Vam najviše odgovara!

Profesionalci meseca

Ljubinko Cvetuljski parketrske usluge na UTrenu.com
Ljubinko Cvetuljski

,,Dovoz peska, šljunka, jedinice a odvoz šuta zemlje mini kiperom do 2,5 t. Adaptacija objekta i enterijera i eksterijera. Po sistemu - ključ u ruke ili po dogovoru.”

Peca Parketi

„Prodaja parketa Postavljanje parketa Hoblovanje i lakiranje Fugovanje i lakiranje”

Korisnici o nama

pronađite sve usluge parketera preko utrenu
Slavoljub Brkić
Zaposlen

,,Tražio sam majstora da uradi hoblovanje i lakiranje parketa u vikendici koja se nalazi van centra grada. Prijatelj mi je preporucio ovaj sajt da bih video ponude slobodnih majstora. Poslao sam zahtev i od ponuda koje su mi stigle, izabrao sam onu koja mi je najviše odgovarala. Preporucujem i ostalima ovaj sajt.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!