Parketarske usluge

Potrebne su Vam usluge parketara?
Postavljanje parketa, hoblovanje i lakiranje, postavljanje laminata!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora sa cenama njihovog rada.

Top Profesionalci

Ljubinko Cvetuljski parketrske usluge na UTrenu.com
Ljubinko Cvetuljski

,,Dovoz peska, šljunka, jedinice a odvoz šuta zemlje mini kiperom do 2,5 t. Adaptacija objekta i enterijera i eksterijera. Po sistemu - ključ u ruke ili po dogovoru.”

Peca Parketi

„Prodaja parketa Postavljanje parketa Hoblovanje i lakiranje Fugovanje i lakiranje”

Marko Miskin

"Parket i sve vrste drvenih podova. Restauracija starih podova, ugradnja novih. Odrzavanje. Velike i male kvadrature, sve vrste popravki. Najkraci rok. Besplatni strucni saveti."

parketarske usluge parketarstvo parketari hoblovanje parketa postavljanje novog parketa

Parketarski radovi spadaju u poslednju fazu sređivanja i adaptacije prostora. Parket je najtraženija vrsta podne obloge. Njegove osnovne prednosti se ogledaju u tome što poseduje dobra mehanička i izolaciona svojstva. Takođe, lako se održava i estetski uklapa sa ostalim elementima.
Želite ponude majstora drugih kategorija? Posetite: adaptacija i renoviranje, keramičar, vodoinstalater, električar, pregled svih usluga.

U najtraženije parketarske usluge spadaju: hoblovanje parketapostavljanje parketapostavljanje laminatalakiranje laminata. Pored ovih parketari imaju u ponudi i brojne druge usluge.

Ukoliko Vam je potrebna neka od parketarskih usluga u Beogradu, na klik ste do najboljih ponuda! Promenite grad klikom ovde.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude parketara koji su spremni da realizuju Vaš zahtev. Izaberite majstora čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.