Krovopokrivački radovi

Potrebna Vam je nova krovna konstrukcija ili popravka dotrajale? Na našem sajtu možete angažovati profesionalca za sve Vaše potrebe

krovopokrivački radovi krov sanacija adaptacija rekonstrukcija izrada novog krova prokisnjavanje

Ukoliko Vam je krov dotrajao, prokišnjava, potrebna je popravka, rekonstrukcija ili izgradnja novog krova, na našem sajtu možete pronaći profesionalce u Beogradu, za sve navedeno i više. 

Pošaljite zahtev na našem sajtu i uskoro će Vam stići ponude od motivisanih i slobodnih profesionalaca koji su spremni da reše Vaš problem. Izaberite najbolju ponudu.

Korisnici o nama

angažujte krovopokrivače na utrenu.com
Nenad Ignjatović
Zaposlen

,,Krov je počeo da nam prokišnjava i trebao mi je majstor da hitno popravi. Naišao sam na sajt utrenu i poslao zahtev sa slikom problematičnog dela krova. Nije prošlo ni sat vremena dobio sam 2 ponude, obe su bile odlične. Izabrao sam onu koja mi je više odgovarala. Super sajt!”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!