Arhitekta

Tražite arhitektu?
Na pravom ste mestu! Izaberite profesionalca koji će Vaše ideje pretočiti u delo!

Top Profesionalci

Sonja Šarović

„Master inženjer arhitekture sa iskustvom nudi sledeće radove: 1.Projektovanje Idejni i glavni projekat  Dizajn enterijera Dizajn nameštaja 2.Vizuelizaciju projekata 3.Izvođenje Svi građevinski radovi Opremanje nameštajem Dekoracija Video nadzor”

Miljan Milosavljević

"Arhitekta sa višegodišnjim iskustvom. Neposredan i odgovoran. Stručni savetnik za primenu kamena u enterijeru i eksterijeru."

Dušan Bokun

"- arhitektonsko projektovanje - projektovanje enterijera - projekti adaptacije"

arhitektura arhitektonski radovi projektovanje planiranje građevina gradjevina kuća kuca zgrada objekti profesionalci utrenu.com utrenu

Arhitektura je proces planiranja, projektovanja i izgradnje objekata. Neki arhitektonski radovi, poput specifičnih zgrada i objekata, mogu se posmatrati kao umetnička dela.
Za ponude drugih profesionalaca izaberite kategoriju: unutrašnji dizajn, adaptacija i renoviranje, izrada etno objekata, pregled svih usluga.

Zaduženje arhitekte je da vrši projektovanje i nadzor izgradnje objekata - porodičnih kuća, poslovnih objekata, zgrada, marketa i ostalih građevina. Za svoj posao, arhitekta može da koristi olovku, papir, rapidograf i lenjir. Međutim, sve veći broj arhitekta se služi računarom i posebnim programima, koji im ubrzavaju i olakšavaju rad. Kao spona između investitora objekata i ljudi koji se bave izgradnjom, mora biti u kontaktu sa obe strane i uskladiti njihove ciljeve.

Ukoliko ste u potrazi za arhitektom u Beogradu, za planiranje i projektovanje izgradnje objekta, pošaljite Vaš zahtev. Ubrzo ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da završe posao. Izaberite najbolju ponudu za Vas!
Za promenu grada vratite se na
početnu stranicu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.