Arhitekta

U potraži ste za arhitektom? 
Na pravom ste mestu! Izaberite profesionalca koji je spreman da Vaše ideje pretvori u delo!

arhitektura arhitektonski radovi projektovanje planiranje građevina gradjevina kuća kuca zgrada objekti profesionalci utrenu.com utrenu

Arhitektura je proces planiranja, projektovanja i izgradnje objekata. Neki arhitektonski radovi, poput specifičnih zgrada i objekata, mogu se posmatrati kao umetnička dela.

Zaduženje arhitekte je da vrši projektovanje i nadzor izgradnje objekata - porodičnih kuća, poslovnih objekata, zgrada, marketa i ostalih građevina. Za svoj posao, arhitekta može da koristi olovku, papir, rapidograf i lenjir. Međutim, sve veći broj arhitekta se služi računarom i posebnim programima, koji im ubrzavaju i olakšavaju rad. Kao spona između investitora objekata i ljudi koji se bave izgradnjom, mora biti u kontaktu sa obe strane i uskladiti njihove ciljeve.

Ukoliko je i Vama potreban arhitekta u Beogradu, za planiranje projektovanje izgradnje objekta - Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su slobodni kada je to Vama potrebno, motivisani i spremni da završe posao. Izaberite najbolju ponudu za Vas!

Top Profesionalci

Sonja Šarović

„Master inženjer arhitekture sa iskustvom nudi sledeće radove: 1.Projektovanje Idejni i glavni projekat  Dizajn enterijera Dizajn nameštaja 2.Vizuelizaciju projekata 3.Izvođenje Svi građevinski radovi Opremanje nameštajem Dekoracija Video nadzor”

Miljan Milosavljević

"Arhitekta sa višegodišnjim iskustvom. Neposredan i odgovoran. Stručni savetnik za primenu kamena u enterijeru i eksterijeru."

Dušan Bokun

"- arhitektonsko projektovanje - projektovanje enterijera - projekti adaptacije"

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!