Čišćenje i sređivanje

Potrebno Vam je sređivanje stana ili poslovnog prostora?  Želite da Vaš dom bude uredan i čist, a ujedno da cena bude pristupačna? Pronađite profesionalca baš prema Vašim potrebama! 
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude.Izaberite najbolju ponudu!

Čišćenje stanova i poslovnih prostora povoljno čišćenje i sredjivanje uredno  čistačica

Ubrzani tempo života, koji današnjica diktira, ostavlja nam sve manje vremena za aktivnosti koje želimo da radimo. Dom treba da bude čist i uredan, ali ujedno i previše vremena potrošimo na čišćenje i sređivanjePrepustite ove poslove profesionalcima i to po povoljnim cenama. A Vaš dan ispunite aktivnostima koje ne želite da prepustite nikom drugom.

Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude pružaoca usluga čišćenja i sređivanja doma ili poslovnog prostora u Beogradu. Izaberite najbolju ponudu i učinite da Vaš dom zablista!

Profesionalci meseca

Maja Miloradovic

„Mogu za sebe da kazem da sam vredna i odgovorna nista ne ostavljam na pola sve zavrsim u zadato vreme.”

Nikola Perišić

„Mladi student , honorarno cistim domove ,setam pse , sta god vama stvara muku , JA CU ! Kontaktirajte me oko dogovora i daljih informacija !”

Jelena Simić

„Imam radno iskustvo već 10 godina. Vredna sam i mlada osoba.”

Korisnici o nama

angažujte profesionalca za čišćenje i sređivanje
Slaviša Brković
Zaposlen

,,Radim na terenu i najmanje vremena provodim kući. Tražio sam osobu koja bi mi čistila i sređivala kuću dok sam ja odsutan. Angažovao sam ženu preko ovog sajta i zadovoljan sam kako radi, veoma je pedantna i uredna. Super je sajt, pošalješ šta ti treba i jave se oni koji mogu taj posao da urade.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!