Časovi matematike

Privatni časovi matematike za osnovce, srednjoškolce, studente.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora matematike, kao i cene časova.

Top Profesionalci

Maja T

"Profesor matematike i informatike daje casove osnovcima, srednjoskolcima i studentima. Pracenje redovne nastave, priprema za prijemni i takmicenja, pomoc pri izradi seminarskih zadataka i projekata, 15- godisnje iskustvo. Način rada se usklađuje prema trenutnom znanju učenika. Od prvog časa se učenik osposobljava za samostalni rad, prelazeći od lakših primera, ka težim i što raznovrsnijim. Na svakom času dajem domaće zadatke, kako bi učenik stekao sigurnost u pređeno gradivo i veći stepen koncentracije i sigurnosti u radu."

Sanja Stevanovic

"Moje ime je Sanja Stevanović. Po struci sam nastavnik matematike,imam iskustva kako za osnovnu,tako za srednju školu i fakultet. Detaljnom i temeljnom pripremom pripremam za sve vrste provera znanja. Trudim se da na lak,zanimljiv i razumljiv način zainteresujem dete. Takodje ,volim da radim sa talentovanom decom."

Ognjen Petrović

„Student matematickog fakulteta (prethodno Matematicka gimnazija), profesionalni komentator za League of Legends, druzeljubiv, otvoren i voljan da metode rada i znanje unapredjujem iz dana u dan“

Matematika, kao jedan od osnovnih predmeta, prati mališane od početka osnovne škole, zatim kroz srednju, a mnogi studenti se i na fakultetu susreću sa njenim daljim izučavanjem.

Ukoliko je Vama ili Vašem mališanu potrebna pomoć oko savladavanja gradiva iz matematike, pripreme za prijemni ispit ili ispit na fakultetu, na pravom ste mestu. Utrenu.com je sajt gde možete jednostavno i brzo da pronađete nastavnika matematike u Beogradu. Individualni časovi matematike, časovi u grupi, mogućnost online časova. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora matematike.
Povezane stranice: časovi statistike, časovi mehanike, CAM/CAD projektovanje.
Pregled svih usluga na portalu.


Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.