Zidarske usluge

Kvalitetne zidarske usluge po pristupačnim cenama.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora, sa cenama njihovog rada.

zidar zidarske usluge zidanje pregrađivanje probijanje otvora za vrata i prozore izrada kamina

Zidarski posao je nekada obuhvatao mešanje maltera i slaganje opeka. Međutim, danas posao zidara obuhvata i brojne druge unutrašnje i spoljašnje radove, kao što su pregrađivanje, probijanje otvora za vrata i prozore, izrada kamina i brojne druge. Usluge koje se najčešće traže od zidara su postavljanje temelja, izgradnja zidova, kao i postavljanje hidroizolacije.

Ukoliko su Vam potrebne usluge zidara u Beogradu, na pravom ste mestu. Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od zidara koji su motivisani, slobodni i spremni da kvalitetno urade posao.

Korisnici o nama

zidari zidanje kamina kuća temelja zidarske usluge
Marinko Stević
Zaposlen

,,Moja supruga i ja smo želeli da ugradimo kamin. Tražili smo pouzdanog zidara koga bi mogli da angažujemo za ovaj posao. Poslali smo opis i sliku šta želimo. Par sati kasnije sam posetio sajt i zatekao par ponuda. Sve su bile korektne, ali sam nažalost morao jednu da izaberem.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!