Servisiranje bicikala

Budite sigurni u vožnji!
Popravka i servisiranje bicikala.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude servisera.

servisiranje bicikli servis i popravka bicikala servis bicikala bicikle

Da bi Vaš bicikl bio u najboljem redu, kako siguran u vožnji, tako Vas i dugotrajno služio, neophodno mu je periodično servisiranjeBilo da koristite bicikl svakodnevno kao prevozno sredstvo ili povremeno za rekreativnu vožnju, servisiranje je nešto na čemu će Vam on biti zahvalan i odužiti se. Servisi za bicikle obuhvataju četiri velike grupe: opšti servis bicikala, servis točkova i pneumatika, servis na komponentama pogonskog sistema, servis menjača i kočnica.

Loše održavan bicikl je pretnja, kako za vlasnika, tako i za ostale učesnike u saobraćaju. Pored toga, sitni kvarovi koji se lako saniraju, ukoliko se ne otklone na vreme, mogu dovesti do većih i skupljih popravki. Vodite računa o Vašem ljubimcu i pre svega, budite sigurni i bezbedni prilikom vožnje.
Posetite i stranice personalni trener, treniranje odbojke, časovi skijanja, sport.

Ukoliko ste i Vi u potrazi za servisom za bicikle u Beogradu, pošaljite zahtev. Promenite grad klikom ovde. Pogledajte ponude servisa. Izaberite najbolju ponudu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.