Personalni trener

Konačno počinješ da vežbaš? Iako vežbanje zna da bude naporno, traženje trenera ne mora da bude! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude personalnih trenera.

Top Profesionalci

Miloš Kalaušević personalni trener na sajtu UTrenu.com
Miloš Kalaušević
Personalni trener

,,Da biste ostvarili svoje fitnes ciljeve potrebna vam je podrška stručnog personalnog trenera. Personalni trening se preporučuje svima, nezavisno od starosnog doba. Bez obzira u kakvom se fizičkom stanju nalazite, programi koje sam osmislio dizajnirani su tako da Vam pomognu da se osećate bolje i da vežbate pravilno. Naravno, možete da vežbate i sami, ali možete da dođete u situaciju da vežbate mesecima bez ikakvog napretka. Vežbe koje radite mogu Vam se činiti korisne, i ako one to u stvari nisu, jer samo jedna mala, Vama možda neprimetna razlika u položaju lakta, ruke, kolena i te kako utiče na (ne)korisnost određene vežbe.”

personalni trener lični trener vežbanje sa instruktorom vežbanje sa najboljim rezultatima

Da bi se za što kraći vremenski period postigli najbolji rezultati prilikom vežbanja, jako je bitno izvoditi vežbe na pravi način. U postizanju ovog cilja, personalni trener može biti od velike pomoći. Personalni trener je osoba koja kreira tvoj plan vežbanja, prati da li svaku vežbu radiš pravilno, kao i kreira tvoj plan ishrane.

Pošaljite Vaš zahtev i pogledajte ponude od ličnih trenera u Beogradu! Izaberite svog trenera!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.