Časovi skijanja

Želite da naučite da skijate ili usavršite svoje tehnike?
U potrazi ste za instruktorom skijanja koji bi Vam pomogao u ovoj nameri? Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora!

Skijanje je zimski sport kretanja po površinama prekrivenim snegom uz pomoć skija pričvršćeniih za noge skijaša. Iako je prvenstveno nastao kao način kretanja po snegu, vremenom je prerastao je u veoma popularan sport i način za rekreaciju.

Za one koji se prvi put susreću sa ovim sportom i prvi put staju na skije, neophodno je da imaju u vidu nekoliko važnih stvari. Skijanje se uči na ravnom, a vremenom se prelazi na sve veću strminu. Kapa, šal, rukavice, skijaško odelo i naravno skije je oprema koju je potrebno da imate na sebi. Prva lekcija je najdosadnija, ali i najbitnija! Ukoliko je sunčan dan, možda će Vam trebati krema za lice.

Izbor skija je veoma bitan! Za početnike, kraće skije su pogodnije (dužine 100cm - 140cm). Skijašima koji usavršavaju osnovne korake su namenjene srednje duge skije (dužine 120cm - 160cm). Skijaši koji su savladali sve tehnike i samostalno da skijaju na natežim rutama mogu koristiti duže skije (dužine 170cm - 190cm).

Ukoliko ste i Vi odlučili da se oprobate u ovom sportu ili da usavršite svoje tehnike skijanja i potreban Vam je instruktor - Pošaljite zahtev i pogledajte ponude instruktora skijanja i cene privatnih i grupnih časova. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara.

Top Profesionalci

Filip Kaćurić

"Napravite prve prave korake na skijama sa nama! FIlip Kaćurić, profesionalni instruktor skijanja na Kopaoniku, nivo II, član Udruženja instruktora Srbije i aktivni član Gorske službe spasavanja Srbije. Više godina iskustva, kako rada u inostranstvu, tako i na Kopaoniku. U ponudi su: individualni i grupni časovi svih nivoa skijanja, od početnog do naprednog gratis ski oprema za najmlađe (kaciga, štapovi, pancerice i skije) profesonalno savetovanje pri odabiru opreme prioritet na ski žičarama osiguranje svih polaznika naše škole dodela diploma nakon završene obuke Grupe su homogene, formirane od 4 do 8 polaznika, zbog održanja kvaliteta časova. Časovi se održavaju na srpskom i engleskom jeziku. Vidovi grupne nastave 2 časa od 10h do 12h + ski oprema za 6 dana 98€ 4 časa od 10h do 12h i od 14h do 16h + ski oprema za 6 dana 190€"

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!