Treniranje odbojke

U potrazi ste za trenerom odbojke za Vas ili Vašeg mališana? Pošaljite zahtev i pogledajte ponude!

odbojka treniranje odbojke odbojkaski treninzi rekreatino ili profesionalno treniranje odbojke odbojka za decu ili odrasle odbojkaski klubovi treneri odbojke

Odbojka je vrsta timskog sporta. Svaki član tima ima svoje mesto i funkciju. Tim se sastoji od 12 igrača, od kojih su 6 na terenu - tehničar, korektor, dva primača, srednji bloker i libero. Preostalih 6 igrača su zamene. Mesto tehničara je pored mreže i on je mozak ekipe. Pored mreže su takođe i blokeri čija je uloga da blokiraju loptu protivnika. Korektor smečuje, dok libero i primači imaju zadatak da prime smeč protivnika. Libero je jedini igrač koji ne servira.

Odbojka je sport u kome se razvijaju i jačaju sve grupe mišića, kao i zglobovi. Takođe, treniranjem odbojke se razvija eksplozivnost tj. brza reakcija, prostorna orjentisanost i motorička sposobnost. Odbojka spada u jedan od najpopularnijih sportova danas.

Ukoliko ste Vi ili Vaš mališan odlučili da se oprobate u ovom sportu i u potrazi ste za trenerom odbojke u Beogradu - Pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od trenera odbojke . Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!