Treniranje odbojke

U potrazi ste za trenerom odbojke za Vas ili Vašeg mališana? Pošaljite zahtev i pogledajte ponude!

odbojka treniranje odbojke odbojkaski treninzi rekreatino ili profesionalno treniranje odbojke odbojka za decu ili odrasle odbojkaski klubovi treneri odbojke

Odbojka je vrsta timskog sporta. Svaki član tima ima svoje mesto i funkciju. Tim se sastoji od 12 igrača, od kojih su 6 na terenu - tehničar, korektor, dva primača, srednji bloker i libero. Preostalih 6 igrača su zamene. Mesto tehničara je pored mreže i on je mozak ekipe. Pored mreže su takođe i blokeri čija je uloga da blokiraju loptu protivnika. Korektor smečuje, dok libero i primači imaju zadatak da prime smeč protivnika. Libero je jedini igrač koji ne servira.

Odbojka je sport u kome se razvijaju i jačaju sve grupe mišića, kao i zglobovi. Takođe, treniranjem odbojke se razvija eksplozivnost tj. brza reakcija, prostorna orjentisanost i motorička sposobnost. Odbojka spada u jedan od najpopularnijih sportova danas.

Ukoliko ste Vi ili Vaš mališan odlučili da se oprobate u ovom sportu i u potrazi ste za trenerom odbojke u Beogradu - Pošaljite zahtev i uskoro očekujte ponude od trenera odbojke . Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.