SEO optimizacija

Želite da Vaš sajt bude rangiran među prvima u Google pretrazi za određenje ključne reči ili fraze? 
Angažujte SEO-eksperta da se pobrine za ovaj, nimalo lak, posao!

SEO optimizacija rangiranje na google pretrazi prvi na google-u seo-expert novi sad

SEO (Search Engine Optimization) - je proces optimizacije koda, skripti, sadržaja, linkova se sve ciljem boljeg organskog rangiranja na pretraživačima  za odgovarajuće ključne reči. Optimizacija sajta kako bi bio bolje plasiran u rezultatima pretrage na Google-u, je danas postala neizostavna. Bolje optimizovan sajt dovodi do boljeg plasmana u rezultatima pretrage na Google-u, iz čega proizilazi veća posećenost sajta, a samim tim raste i prodaja proizvoda ili usluga. SEO optimizacija je sve važnija, jer se danas čak 81% ljudi zadržava na prvoj stranici i izabere jedan od prvih 5 rezultata pretrage.

Optimizacija sajta se može podeliti na dve grupe: tehnička optimizacija i optimizacija sadržaja sajta. Tri najbitnije stvari kod optimizacije sadržaja su da: istražite ključne reči (za koje želite da se rangirate); kreirate puno kvalitetnog sadržaja; privučete dosta kvalitetnih linkova ka vašem sajtu. Međutim svaka od ovih celina je "nauka za sebe", posebno s obzirom na to da Google svakodnevno usavršava svoj algoritam rangiranja.

Ukoliko želite da angažujte SEO eksperta - Pošaljite Vaš zahtev i uskoro možete da očekujete ponude od profesionalaca. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!