Časovi srpskog jezika

U potrazi ste za profesorom srpskog jezika, za Vas ili Vašeg mališana?
Pošaljite zahtev i pogledajte cene privatnih časova i profile profesora srpskog jezika.

učenje srpskog jezika srpski jezik i kultura privatni časovi srpskog jezika za osnovce, srednjoškolce i studente učenje srpskog jezika za strance

Da li ste znali da je strancima potrebno oko 44 nedelje odnosno 1100 sati učenja, da savladaju naš jezik?
Srpski jezik, kao i jezik većine naših suseda, spada u četvrtu grupu po težini, od ukupno 5 grupa. U petu grupu, kao teži jezici od našeg i naših suseda, spadaju: japanski, korejanski, kineski i arapski.

Samim tim, ne možemo pridikovati našim mališanima ukoliko im je potrebna dodatna pomoć pri učenju. Ukoliko ste u potrazi za profesorom srpskog jezika, na našem sajtu možete da ga pronađete i to baš prema Vašim potrebama.
Povezane stranice: časovi matematike, časovi hemije, časovi fizike.
Pogledajte listu svih usluga na portalu klikom ovde.

Pošaljite u zahtevu šta Vam je potrebno (Da li tražite nastavnika srpskog za osnovce, srednjoškolce ili studente? Da li ste u potraži za profesorom srpskog jezika za strance?). Uskoro očekujte ponude od profesionalaca iz Beograda koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje.

Top Profesionalci

Jelena Todorović

„Imam 10 godina iskustva u radu sa učenicima osnovne i srednje škole, licencu za rad i poznajem plan i program rada. Dajem privatne časove iz oblasti srpskog jezika, gramatike, književnosti, pripremne časove za završne ispite (malu maturu). Nadam se uspešnoj saradnji! Cena po dogovoru,u zavisnosti od broja časova i mesta realizacije časa. Jelena Todorović,profesor srpskog jezika i književnosti”

Korisnici o nama

Mirjana Vučković
Zaposlena

,,Tražila sam profesora srpskog jezika za sina koji je osmi razred. Poslala sam zahtev i angažovala jednog od profesora koji mi se najviše svideo.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!