Časovi srpskog jezika

U potrazi ste za profesorom srpskog jezika, za Vas ili Vašeg mališana?
Pošaljite zahtev i pogledajte cene privatnih časova i profile profesora srpskog jezika.

Top Profesionalci

Jelena Todorović

„Imam 10 godina iskustva u radu sa učenicima osnovne i srednje škole, licencu za rad i poznajem plan i program rada. Dajem privatne časove iz oblasti srpskog jezika, gramatike, književnosti, pripremne časove za završne ispite (malu maturu). Nadam se uspešnoj saradnji! Cena po dogovoru,u zavisnosti od broja časova i mesta realizacije časa. Jelena Todorović,profesor srpskog jezika i književnosti”

učenje srpskog jezika srpski jezik i kultura privatni časovi srpskog jezika za osnovce, srednjoškolce i studente učenje srpskog jezika za strance

Da li ste znali da je strancima potrebno oko 44 nedelje odnosno 1100 sati učenja, da savladaju naš jezik?
Srpski jezik, kao i jezik većine naših suseda, spada u četvrtu grupu po težini, od ukupno 5 grupa. U petu grupu, kao teži jezici od našeg i naših suseda, spadaju: japanski, korejanski, kineski i arapski.

Samim tim, ne možemo pridikovati našim mališanima ukoliko im je potrebna dodatna pomoć pri učenju. Ukoliko ste u potrazi za profesorom srpskog jezika, na našem sajtu možete da ga pronađete i to baš prema Vašim potrebama.
Povezane stranice: časovi matematike, časovi hemije, časovi fizike.
Pogledajte listu svih usluga na portalu klikom ovde.

Pošaljite u zahtevu šta Vam je potrebno (Da li tražite nastavnika srpskog za osnovce, srednjoškolce ili studente? Da li ste u potraži za profesorom srpskog jezika za strance?). Uskoro očekujte ponude od profesionalaca iz Beograda koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.