Časovi hemije

Privatni časovi hemije, lako pronađite profesora po Vašoj meri!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora hemije, kao i cene časova.

Top Profesionalci

Stefan Kuzmanovic

„Student trece godine Hemijskog fakulteta, univerziteta u Beogradu.Drzi casove, osnovcima i srednjoskolcima. Cene za osnovce: 90 minuta, 800 dinara. Cene za srednjoskolce: 90 minuta 900 dinara.“

Marija Cvetković

„Časovi hemije, priprema za popravne i razredne ispite. Popravljanje ocena i priprema za prijemni ispit za fakultete (Medicinski, Stomatološki, Farmaceutski, Veterinarski, Poljoprivredni, TMF, PMF...). Kvalitetno i uspešno; višegodišnje iskustvo. Cena dvočasa 1200 din.“

Jelena Ranđić

„Diplomirani hemicar drzi casove hemije za osnovce, srednjoskolce i studente.“

časovi hemije privatni časovi hemije profesor hemije nastavnik hemije za osnovce srednjoskolce studente

Hemija je prirodna i eksperimentalna nauka. Veoma je bliska i povezana sa naukama: matematika, fizika, farmacija, medicina. Hemija predstavlja jednu od elementarnih nauka. Njeno izučavanje učenici započinju u kasnijim razredima osnovne škole, a u zavisnosti od izbora daljeg školovanja može ih pratiti u srednjoj školi, zatim i na fakultetu.

Ukoliko je Vama ili Vašem mališanu potrebana pomoć profesora hemije u Beogradu oko savladavanja gradiva, na pravom ste mestu! Individualni časovi, priprema za prijemni ispit, časovi u malim grupama.
Povezane stranice: časovi fizike, časovi biologiječasovi matematike. Pregled svih usluga na portalu.

Pošaljete zahtev i pogledajte ponude profesora hemije koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje! 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.