Časovi hemije

Privatni časovi hemije, lako pronađite profesora po Vašoj meri!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora hemije, kao i cene časova.

časovi hemije privatni časovi hemije profesor hemije nastavnik hemije za osnovce srednjoskolce studente

Hemija je prirodna i eksperimentalna nauka. Veoma je bliska i povezana sa naukama: matematika, fizika, farmacija, medicina. Hemija predstavlja jednu od elementarnih nauka. Njeno izučavanje učenici započinju u kasnijim razredima osnovne škole, a u zavisnosti od izbora daljeg školovanja može ih pratiti u srednjoj školi, zatim i na fakultetu.

Ukoliko je Vama ili Vašem mališanu potrebana pomoć nastavnika / profesora hemije u Beogradu oko savladavanja gradiva, na pravom ste mestu! Da li su Vam potrebni individualni časovi, priprema za prijemni ispit ili želite grupne časove?

Potrebno je samo da pošaljete zahtev i uskoro će Vam stići ponude od profesora koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje! 

Profesionalci meseca

Stefan Kuzmanovic

„Student trece godine Hemijskog fakulteta, univerziteta u Beogradu.Drzi casove, osnovcima i srednjoskolcima. Cene za osnovce: 90 minuta, 800 dinara. Cene za srednjoskolce: 90 minuta 900 dinara.“

Marija Cvetković

„Časovi hemije, priprema za popravne i razredne ispite. Popravljanje ocena i priprema za prijemni ispit za fakultete (Medicinski, Stomatološki, Farmaceutski, Veterinarski, Poljoprivredni, TMF, PMF...). Kvalitetno i uspešno; višegodišnje iskustvo. Cena dvočasa 1200 din.“

Jelena Ranđić

„Diplomirani hemicar drzi casove hemije za osnovce, srednjoskolce i studente.“

Korisnici o nama

Slavica Petrović
Zaposlena

„Tražila sam nastavnika hemije za svog sina. Iskreno, imala sam puno zahteva oko termina, jer sam želela časove kod nas kući. Dok sam bila na poslu, poslala sam zahtev i to za svega par minuta. Kada sam stigla kući sačekala me je ponuda od nastavnika hemije koji se idealno uklapao sa nama. Sada, sve što mi zatreba tražim na ovom sajtu. Pohvale od mene!”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!