Krojačke usluge

Potrebne su Vam usluge krojača?
Prepravke i popravke odeće, šivenje po meri i druge krojačke usluge.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude krojača, sa cenama njihovog rada!

krojač prepravke izrada sivenje preuređivanje odela haljina pantalona kaputa jakni dukseva utrenu utrenu.com

Krojač je zanatlija koji pruža usluge šivenja po meri, kao i prepravke garderobe. Ukoliko želite da sašijete jedinstveni komad odeće bilo da je u pitanju suknja, haljina, sako ili pantalone, on Vam može pomoći. 

Da li imate odevne predmete u svom ormanu koje obožavate, ali Vam nažalost više ne odgovaraju? Ne morate ih odbaciti, krojač može rešiti ovaj problem. Prepravka ili popravka odevnog predmeta - zamena rajsfešlusa, zamena postave, kragne, sužavavanje ili skraćivanje, može Vaš odevni komad, od odbačenog, vratiti među predmete koje najčešće nosite.

Ukoliko za maturu, venčanje ili neku drugu posebnu priliku želite da zablistate u unikatnoj haljini, i u potrazi ste za krojačem u Beogradu koji će Vaše zamisli pretvoriti u delo, na pravom ste mestu!

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od krojača koji su spremni da realizuju Vaše zamisli. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!