Krojačke usluge

Potrebne su Vam usluge krojača?
Prepravke i popravke odeće, šivenje po meri i druge krojačke usluge.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude sa cenama.

krojač prepravke izrada sivenje preuređivanje odela haljina pantalona kaputa jakni dukseva utrenu utrenu.com

Krojač je zanatlija koji pruža usluge šivenja po meri, kao i prepravke garderobe. Ukoliko želite da sašijete jedinstveni komad odeće bilo da je u pitanju suknja, haljina, sako ili pantalone, on Vam može pomoći. Da li imate odevne predmete u svom ormanu koje obožavate, ali Vam nažalost više ne odgovaraju? Ne morate ih odbaciti, krojač može rešiti ovaj problem. Prepravka ili popravka odevnog predmeta - zamena rajsfešlusa, zamena postave, kragne, sužavavanje ili skraćivanje, može Vaš odevni komad, od odbačenog, vratiti među predmete koje najčešće nosite.
Posetite i stranice
profesionalno šminkanje, manikir, pregled svih usluga.

Ukoliko za maturu, venčanje ili neku drugu posebnu priliku želite da zablistate u unikatnoj haljini, i u potrazi ste za krojačem u Beogradu koji će Vaše zamisli pretvoriti u delo, na pravom ste mestu!
Planirate venčanje? Posetite i stranice
pisanje tekstova za pozivnice, fotograf, foto kutija za slikanje.

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od krojača koji su spremni da realizuju Vaše zamisli. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!
Za promenu grada vratite se na
početnu stranicu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.