Foto kutija za slikanje

Foto kutija zabavu fotografisanja podize na potpuno novi nivo! Zabavite se, uzivajte i za svega nekoliko minuta, ponesite drage uspomene sa Vama!
Posaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca koji iznajmljuju foto kutije. Izaberite najbolju ponudu!

slikanje na zabavama proslavama promocijama vencanju preuzmite Vase fotografije odmah

Da li se secate malih kabina za slikanje? Foto kutija predstavlja njihov moderan, unapredjen oblik. 
Zauzmite pozu koju zelite, nasmejte se i za svega nekoliko minuta Vasa slika je gotova! Foto kutija je idealno resenje za Vasu proslavu, rodjendan, vencanje, promociju ili seminar. Zvanice ce biti zasiguno biti odusevljene, a posebno ako celokupnom dozivljaju dodamo i kreativne, saljive rekvizite - kapice, brkove, osmeh, naocare... Imate ideju za neki poseban rekvizit koji biste zeleli na proslavi? Profesionalci ce ga rado izraditi za Vas.

Ulepsajte Vasu proslavu, poklonite zvanicama iskustvo ovakvog fotografisanja i neka Vasa Zabava bude dogadjaj o kome ce se pricati!

Posaljite zahtev i pogledajte ponude profesionalaca koji se bave iznajmljivanjem foto kutija. Izaberite najbolju ponudu i neka fotkanje pocne!

Izaberite svoj grad: Beograd, Bor, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Loznica, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo,Pirot, Požarevac, Prokuplje, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Užice, Valjevo, Vršac, Zaječar, Zrenjanin, Čačak, Šabac i pronađite profesionalca za Vas.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.