Profesionalni fotograf

Želite zauvek da se sećate specijalnih momenata?
Pamćenje koliko god dobro da nas služi, vremenom može izbledeti.
Zato, prepustite profesionalnom fotografu da se pobrine da svaki detalj, boja, trenutak - ostane zauvek zabeležen!

Top Profesionalci

Andjela Zebić

„Studiram filmsku i televizijsku produkciju na FDU i završna sam godina. Bavim se produkcijom, fotografijom kao i video montazom upotredo sa studijama kao freelancer.”

Katarina Stanojevic

„Bavim se fotografijom dugi niz godina. Volim posao koji obavljam i jako sam kreativna.”

Svaki period života krase posebni trenuci.
Najpre, 18. rodjendan, kada postajemo punoletni i nesigurno koračamo u svet odraslih. Nakon toga venčanje, ulazak u jedan novi život sa voljenom osobom. Dolazak deteta, krštenje i još mnogo nama dragih trenutaka. Ipak, kraj jednog, a početak drugog perioda zna da bude emotivan i kada pogledamo unazad, ume da nas razneži.
Fotografije, na neki način, predstavljaju vremeplov i kada gledamo sliku preplavi nas osećaj koji smo nekada imali. 

Da posebne prilike u Vašem životu ostanu zauvek zabeležene, angažujte profesionalnog fotografa u Beogradu i prepustite mu ovaj odgovoran posao. 

Pošaljite Vaš zahtev i dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da trenutke pretvore u večnost.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.