Privatni časovi MS Office programa - Excel

Savladate veštinu rada u programu Excel, najkorisnijem programu MS Office paketa. Privatni časovi za početni ili napredni nivo.
Lako pronađite predavače koji su spremni da pomognu!

Top Profesionalci

Gala Marković profesor excel-a na sajtu UTrenu.com
Gala Marković

,,Časovi excel-a od osnova korišćenja programa preko nezaobilaznih pivot tabela do naprednih funkcija. Dugogodišnje iskustvo rada.”

Excel privatni časovi Excela kurs Excela privatni profesor informatike MS Office paket učenje Excel programa za početnike srednji nivo napredni Excel

Da li ste znali da, zaposleni u pojedinim kompanijama, ukoliko poseduju veštinu rada u programu Excel, imaju čak 40% veću platu, u odnosu na zaposlene koji ne poseduju ove veštine? Poznavanje rada u programu Excel se takođe, sve češće, javlja kao jedan od kriterijuma prilikom izbora novih zaposlenih u kompanijama.

Veština rada u Excel programu će definitivno povećati Vašu cenu na tržištu rada i otvoriti Vam mnoga vrata. Danas je poznavanje rada u ovom programu neizostavna stavka za branše poput revizora, bankara, analitičara, konsultanta, nastavnika, kao i brojne druge.
Povezane stranice: časovi Word, časovi PowerPoint, časovi programiranja.
Pogled svih usluga na portalu.

Bilo da želite da savladate osnove rada u programu Exel, da se pripremite za intervju za posao, ili da unapredite već stečeno znanje i naučite napredni nivo Excel-a , na pravom ste mestu, pronađite profesionalce u Beogradu koji mogu da Vam pomognu! Privatni časovi za početnike ili napredni nivo, individualni časovi ili u grupi.

Pošaljite zahtev i ubrzo ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su spremni da Vam prenesu svoje znanje!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.