Privatni časovi MS Office programa - Excel

Savladate veštinu rada u programu Excel, najkorisnijem programu MS Office paketa. Privatni časovi za početni ili napredni nivo.
Lako pronađite predavače koji su spremni da pomognu!

Excel privatni časovi Excela kurs Excela privatni profesor informatike MS Office paket učenje Excel programa za početnike srednji nivo napredni Excel

Da li ste znali da, zaposleni u pojedinim kompanijama, ukoliko poseduju veštinu rada u programu Excel, imaju čak 40% veću platu, u odnosu na zaposlene koji ne poseduju ove veštine? Poznavanje rada u programu Excel se takođe, sve češće, javlja kao jedan od kriterijuma prilikom izbora novih zaposlenih u kompanijama.

Veština rada u Excel programu će definitivno povećati Vašu cenu na tržištu rada i otvoriti Vam mnoga vrata. Danas je poznavanje rada u ovom programu neizostavna stavka za branše poput revizora, bankara, analitičara, konsultanta, nastavnika, kao i brojne druge.
Povezane stranice: časovi Word, časovi PowerPoint, časovi programiranja.
Pogled svih usluga na portalu.

Bilo da želite da savladate osnove rada u programu Exel, da se pripremite za intervju za posao, ili da unapredite već stečeno znanje i naučite napredni nivo Excel-a , na pravom ste mestu, pronađite profesionalce u Beogradu koji mogu da Vam pomognu! Privatni časovi za početnike ili napredni nivo, individualni časovi ili u grupi.

Pošaljite zahtev i ubrzo ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su spremni da Vam prenesu svoje znanje!

Top Profesionalci

Gala Marković profesor excel-a na sajtu UTrenu.com
Gala Marković

,,Časovi excel-a od osnova korišćenja programa preko nezaobilaznih pivot tabela do naprednih funkcija. Dugogodišnje iskustvo rada.”

Korisnici o nama

časovi excela privatni casovi utrenu.com
Teodora Biočanin
Zaposlena

„S obzirom da su kursevi Excela veoma skupi (nije mi jasno zašto), odlučila sam se da potražim osobu koja može da mi održi par časova i pomogne da savladam neke funkcije. Preko Utrenu sam pronašla odličnog, kako ovde kažu profesionalca. Poslala sam zahtev za svega par minuta, kasnije se vratila na sajt, pogledala ponude i prihvatila po meni najbolju. Super je ideja ovakvog povezivanja sa profesionalcima.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!