Časovi Programiranja

Naučite da programirate ili dopunite svoje znanje novim kompjuterskim jezikom.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora programiranja, kao i cene privatnih časova.

časovi programiranja casovi programer kompjuterski jezici c++ ruby java javascript c# c php skl phyton

Programiranje je proces kreiranja skupa instrukcija koje govore računaru kako da izvrši zadatak. Programiranje se može izvršiti pomoću različitih kompjuterskih jezika” kao što su JavaScript, Java, Phyton, C++, Ruby i mnogi drugi. Naučite osnove ovih i mnogih drugih jezika. Ukoliko već posedujete znanje, usavršite ga i podignite na jedan potpuno novi nivo! Privatni časovi programiranja za početni i napredni nivo.

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalacaprogramera u Beogradu, koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje!

Profesionalci meseca

Maja Trkulja

„Profesor matematike i informatike daje casove osnovcima, srednjoskolcima i studentima. Pracenje redovne nastave, priprema za prijemni i takmicenja, pomoc pri izradi seminarskih zadataka i projekata, 15- godisnje iskustvo. Način rada se usklađuje prema trenutnom znanju učenika. Od prvog časa se učenik osposobljava za samostalni rad, prelazeći od lakših primera, ka težim i što raznovrsnijim. Na svakom času dajem domaće zadatke, kako bi učenik stekao sigurnost u pređeno gradivo i veći stepen koncentracije i sigurnosti u radu.”

Korisnici o nama

Privatni časovi programiranja
Jovan Ignjatijević
Student

,,Nisam tip koji ostavlja komentare, ali UTrenu je stvarno zasluzio pohvalu! Pronašao sam profesora za programiranje i konačno naučio ono što sam želeo.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!