Časovi Programiranja

Naučite da programirate ili dopunite svoje znanje novim kompjuterskim jezikom.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora programiranja, kao i cene privatnih časova.

Top Profesionalci

Maja Trkulja

„Profesor matematike i informatike daje casove osnovcima, srednjoskolcima i studentima. Pracenje redovne nastave, priprema za prijemni i takmicenja, pomoc pri izradi seminarskih zadataka i projekata, 15- godisnje iskustvo. Način rada se usklađuje prema trenutnom znanju učenika. Od prvog časa se učenik osposobljava za samostalni rad, prelazeći od lakših primera, ka težim i što raznovrsnijim. Na svakom času dajem domaće zadatke, kako bi učenik stekao sigurnost u pređeno gradivo i veći stepen koncentracije i sigurnosti u radu.”

časovi programiranja casovi programer kompjuterski jezici c++ ruby java javascript c# c php skl phyton

Programiranje je proces kreiranja skupa instrukcija koje govore računaru kako da izvrši zadatak. Programiranje se može izvršiti pomoću različitih kompjuterskih jezika” kao što su JavaScript, Java, Phyton, C++, Ruby i mnogi drugi. Naučite osnove ovih i mnogih drugih jezika. Ukoliko već posedujete znanje, usavršite ga i podignite na jedan potpuno novi nivo! Privatni časovi programiranja za početni i napredni nivo.
Za pregled svih usluga na portalu kliknite
ovde.

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalacaprogramera u Beogradu, koji su slobodni u terminima koji Vama odgovaraju, motivisani i spremni da prenesu svoje znanje!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.