Časovi biologije

U potrazi ste za profesorom biologije?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora i cene privatnih časova biologije

Biologija je nauka koja se bavi izučavanjem živog sveta i odnosa između živih bića na Zemlji. Naziv biologija je nastao od dve reči: bios - život i logos - nauka. Usko je povezana i sa drugim naukama, hemijom, fizikom i geografijom. Kao bazična nauka, izuzetno je važna za medicinu, farmaciju, stomatologiju, veterinu i poljoprivredu.

Sa biologijom se učenici prvi put susreću u višim razredima osnovne škole. Zatim, u zavisnosti od izbora, može ih pratiti i kroz srednju školu i fakultet. Pri konkurisanju za upis nekih fakulteta (Mediciniski fakultet, Stomatološki fakultet, Šumarski fakultet itd.) biologija je upravo jedan od predmeta koji se polaže na prijemnom ispitu.
Povezane stranice:
časovi hemije, časovi fizike, časovi matematike.
Pregled
svih usluga
na portalu.

Ukoliko ste u potrazi za profesorom biologije u Beogradu radi individualnih ili grupnih časova, za osnovce, srednjoškolce, studente ili pripremu za prijemni ispit - Pošaljite zahtev i pogledajte ponude profesora i cene privatnih časova biologije. Angažujte profesora biologije čija ponuda Vam najviše odgovara.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.