Astrolog

Pitate se šta Vam zvezde poručuju? Želite da znate kakav je Vaš mesečni ili godišnji horoskop?  Na našem sajtu možete da pronađete profesionalce koji će Vam odgonetnuti sva pitanja, kao i profesionalce za izradu natalnih karti, i druge astrološke usluge.

Top Profesionalci

Tatjana Alempijević

„Profesionalni astrolog, sve vrste astrlośkih usluga, izrada natalnog, godišnjeg, ljubavnog i uporednog horoskopa”

astrolog dnevni nedeljni mesečni horoskop natalna karta

Šta je ustvari natalna kartaNajjednostavnije rečeno, natalna karta predstavlja raspored planeta u trenutku nečijeg rođenja. Natalna karta se izrađuje na osnovu tačnog vremena rođenja (u minut), kao i geografskih koordinata. Rezultat do kojeg se dolazi je, da je zapravo svaki čovek jedinstven, i natalna karta predstavlja njegov lični životni horoskop.

Suština ličnog horoskopa je u tumačenju kombinacije četiri osnovna elementa astrologije, a to su: (1) planete - imaju svoju funkciju i ulogu, (2) zodijački znakovi - predstavljaju energiju, (3) aspekti - interakcija, (4) kuće - predstavljaju oblasti realizacije.

Ukoliko Vam je potrebna usluga astrologa, pošaljte šta tačno želite i očekujte ponude od profesionalaca - astrologa u Beogradu koji su spremni protumače zvezde za Vas.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.