Astrolog

Pitate se šta Vam zvezde poručuju? Želite da znate kakav je Vaš mesečni ili godišnji horoskop?  Na našem sajtu možete da pronađete profesionalce koji će Vam odgonetnuti sva pitanja, kao i profesionalce za izradu natalnih karti, i druge astrološke usluge.

astrolog dnevni nedeljni mesečni horoskop natalna karta

Šta je ustvari natalna kartaNajjednostavnije rečeno, natalna karta predstavlja raspored planeta u trenutku nečijeg rođenja. Natalna karta se izrađuje na osnovu tačnog vremena rođenja (u minut), kao i geografskih koordinata. Rezultat do kojeg se dolazi je, da je zapravo svaki čovek jedinstven, i natalna karta predstavlja njegov lični životni horoskop.

Suština ličnog horoskopa je u tumačenju kombinacije četiri osnovna elementa astrologije, a to su: (1) planete - imaju svoju funkciju i ulogu, (2) zodijački znakovi - predstavljaju energiju, (3) aspekti - interakcija, (4) kuće - predstavljaju oblasti realizacije.

Ukoliko Vam je potrebna usluga astrologa, pošaljte šta tačno želite i očekujte ponude od profesionalaca - astrologa u Beogradu koji su spremni protumače zvezde za Vas.

Profesionalci meseca

Tatjana Alempijević

„Profesionalni astrolog, sve vrste astrlośkih usluga, izrada natalnog, godišnjeg, ljubavnog i uporednog horoskopa”

Korisnici o nama

astrologija astrolog natalna karta
Teodora Pavlović
Zaposlena

,,Dugo sam želela da znam svoju natalnu kartu. Međutim, uglavnom sam nailazila na astrologe koji su imali previsoku cenu za njenu izradu. Ovde sam napisala koji je moj budžet i pronašla astrologa koji mi je uradio online natalnu kartu u okviru mog budžeta. Super mi je koncept ovog sajta, pošalješ šta želiš i javi ti se ovaj ko može baš tako da uradi!”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!