Tapetarske usluge

Potreban Vam je tapetar?
Na našem sajtu lako pronađite majstora - Pošaljite zahtev i pogledajte ponude tapetara!

tapetari tapetarske usluge nitne stof mebl kauc stolice utrenu trosed dvosed fotelje tabure

Tapetar je majstor koji prepravlja i izrađuje tapacirani nameštaj. Kao najčešće tražene usluge tapetara možemo da izdvojimo: presvlačenje stolica, fotelja, kreveta, kauča, različitim materijalima kao koža, štof, mebl i brojnim drugim.

Da li Vam je možda potrebna zvučna izolacija vrata? Želite jedinstvenu izradu jastuka ili lazy bagdžakova za sedenje? Tapetar ove i mnoge druge tapacirane proizvode izrađuje prema Vašoj zamisli!

Ukoliko želite da angažujete profesionalca u Beogradu - pošaljite zahtev i uskoro će Vam stići ponude od tapetara, koji su spremni da završe zadati posao!

Korisnici o nama

tapetarske usluge povoljne jeftine
Milica Novaković
Zaposlena

,,Imala sam dve stare fotelje. Pošto volim vintadž stvari, htela sam da ih restauriram. Trebala mi je komplet promena platna i sunđera. Poslala sam zahtev sa opisom i slikom kako želim da izgleda. Dobila sam veoma korektnu ponudu od profesionalca koji je mogao u potpunosti da ispuni moj zahtev i prihvatila je. Sigurno ću i dalje koristiti ovaj sajt, stvarno je koristan.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!