Tapetarske usluge

U potrazi ste za tapetarom?
Izrada, prepravka, popravka tapaciranog nameštaja i brojne druge usluge.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude tapetara!

tapetari tapetarske usluge nitne stof mebl kauc stolice utrenu trosed dvosed fotelje tabure

Tapetar je majstor koji prepravlja i izrađuje tapacirani nameštaj. Kao najčešće tražene usluge tapetara možemo da izdvojimo: presvlačenje stolica, fotelja, kreveta, kauča, različitim materijalima kao što su koža, štof, mebl i brojnim drugim.

Da li Vam je možda potrebna zvučna izolacija vrata? Želite jedinstvenu izradu jastuka ili lazy bag” džakova za sedenje? Tapetar ove i mnoge druge tapacirane proizvode izrađuje prema Vašoj zamisli!

Ukoliko želite da angažujete tapetara u Beogradu, na klik ste do najboljih ponuda! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od tapetara, koji su spremni da urade posao!

Korisnici o nama

tapetarske usluge povoljne jeftine
Milena Savić
Zaposlena

,,Želela sam da restauriram stari kauč. Trebala mi je komplet promena platna i sunđera. Poslala sam zahtev, dodala sliku. Dobila sam veoma korektnu ponudu koju sam prihvatila i posao je urađen fenomenalno. Sigurno ću i dalje koristiti ovaj sajt, stvarno je koristan.”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!