Tapetarske usluge

U potrazi ste za tapetarom?
Izrada, prepravka, popravka tapaciranog nameštaja i brojne druge usluge.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude tapetara!

tapetari tapetarske usluge nitne stof mebl kauc stolice utrenu trosed dvosed fotelje tabure

Tapetar je majstor koji prepravlja i izrađuje tapacirani nameštaj. Kao najčešće tražene usluge tapetara možemo da izdvojimo: presvlačenje stolica, fotelja, kreveta, kauča, različitim materijalima kao što su koža, štof, mebl i brojnim drugim.
Za ponude drugih profesionalaca kliknite na:
pregled svih usluga, stolar, keramičar, vodoinstalater.

Da li Vam je možda potrebna zvučna izolacija vrata? Želite jedinstvenu izradu jastuka ili lazy bag” džakova za sedenje? Tapetar ove i mnoge druge tapacirane proizvode izrađuje prema Vašoj zamisli!

Ukoliko želite da angažujete tapetara u Beogradu, na klik ste do najboljih ponuda!  Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od tapetara, koji su spremni da urade posao!
Za promenu grada vratite se na početnu stranicu.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.