Krečenje i gletovanje

Vreme je da Vaš dom zasija novom bojom ili želite da osvežite staru?
Na našem sajtu možete da pronađete profesionalce za poslove krečenja i gletovanja, i to po najpristupačnijim cenama!

Gletovanje spada u pripremne radove prilikom krečenja zidova. Predstavlja jednu od krucijalnih radnji, jer se gletovanjem saniraju oštećenja zidova, neravnina, a takođe se i štite zidovi za budući period.

Gletovanje se najčešće sprovodi u 8 koraka a to su: (1) zaštita poda, (2) popunjavanje rupa, (3) ispunjavanje većih rupa, (4) priprema glet mase, (5) određivanje gustine glet mase, (6) gletovanje plafona (7) gletovanje zidova (8) šmirglanje.

Kada stignete do krečenja, možete da iskoristite svoju kreativnost, igrate se sa jarkim bojama, spojite nespojivo. Na kraju krajeva, ako Vam se ne dopadne rezultat, uvek možete da prefarbate.

Ukoliko želite da angažujete molera u Beogradu i prepustite mu ovaj posao - pošaljite zahtev i pogledajte ponude od dostupnih molera, koji su spremni da realizuju sve Vaše ideje. Izaberite najbolju ponudu!

Profesionalci meseca

Dejan Markovic

„Profesionalna i povoljna adaptacija stanova. Gletovanje, Krecenje, Fasade, Postavljanje laminata, Vodovodne instalacije, Instalacija grejanja, montaza sigurnosnih vrata, montaza PVC stolarije, Sredjivanje i farbanje drvene stolarije, Sitne kucne popravke kao sto su: Zamena slavina, Sifona, Zamena radijatorskih ventila... Profesionalno i kvalitetno!”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!