DJ

Organizujete žurku, rođendan ili venčanje i želite da angažujete DJ-a koji bi bio zadužen za muziku i napravio sjajnu atmosferu?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od profesionalaca. Izaberite najbolju!

Top Profesionalci

Jovan Ruljević

„PRAVITE ŽURKU, ROĐENDAN, ili NEKU DRUGU PROSLAVU TREBA VAM MUZIKA ZA KAFIĆ, SPLAV, KAFANU. . . DJ sa iskusvom za zurke, rodjendane, punoletstva, svadbu i ostale vrste proslava, kafice, klubove, splavove po povoljnoj ceni… Mogucnost iznajmljivanja ozvucenja i rasvete po najpovoljnijim cenama uz montazu i demontazu Visegodisnje iskustvo u pustanju muzike na raznim vrstama proslava, zurki, svadbi, rodjendana... Dobra atmosfera zagarantovana! ! !”

Ognjen Petrovic

„Sa sobom imam laptom I miksetu. Ozvucenje nemam predopostavljam da kome god bude trebao da ce imati. pustam svu vrstu muzike(narodnu,popularnu,stranu,i house.)”

Sigurni smo da svi već znate da DJ predstavlja skraćenicu od Disc Jokcey-a i da su oni profesionalci zaduženi za puštanje muzike. A da li ste znali da je prvi DJ „nastao” u Njujorku 70-ih godina prošlog veka, da su koristili dva gramofona i DJ miksetu, radi neprekidnog puštanja muzike? Počeli su veoma skromno, u siromašnim kvartovima, ne znajući da su postavili temelje današnje muzike.

Danas, kada se organizuje žurka ili proslava, čak i kada izlazimo - postavlja se pitanje „DJ ili uživo muzika?

Ukoliko ste se Vi odlučili da angažujete Dj-a u Beogradu, da napravi sjajnu atmosferu, bilo da planirate žurku, rođendan ili neko drugo dešavanje - pronađite profesionalca baš za Vas! 

Želite narodnu, stranu, jazz, dance, pop ili rock muziku - pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od DJ-eva koji su slobodni u terminu koji Vama odgovara, motivisani i spremni da atmosferu dovedu do „usijanja”! 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.