Sređivanje dvorišta

Želite uredno i sveže pokošeno dvorište?
Pronađite majstora koji će se pobrinuti za izgled Vaših zelenih površina.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora, kao i cene košenja i drugih usluga.

Top Profesionalci

košenje travnjaka
Branko Ratkovic
GREEN SERVICE

„Uređenje i održavanje zelenih površina. – Košenje trave - - Krčenje zaraslih površina - - Sečenje drveća - - Šišanje žive ograde - - Vađenje panjeva i voćki - - Sađenje tuja - - Postavljanje tepih trave - - Sejanje trave - - Freziranje zemljanjih povrsina - - Nivelacija i priprema terena za travnjake -”

Često nam svakodnevne obaveze ne ostavljaju dovoljno vremena za brigu oko zelenih površina dvorišta ili vikendice. Ipak, odlaganje ovog posla dovodi do goreg stanja, koje će iziskivati više vremena i truda. 

Ukoliko želite da prepustite ovaj posao pouzdanoj osobi koja bi ga obavila umesto Vas, na pravom ste mestu!
Za usluge košenja trave, korova, rastinja, trimerom, kosilicom ili motornom testerom, kao i odžavanja zapuštenih placeva i ostalih zelenih površina u Beogradu (za promenu grada posetite utrenu.com), angažujte majstora i precrtajte ovaj posao sa spiska svojih obaveza.
Pored sređivanja dvorišta, možete tražiti ponude od različitih profesionalaca i za: čišćenje doma, sitne popravke, kao i brojne druge usluge. Kliknite ovde za pregled svih usluga koje možete pronaći na portalu.

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od masjtora koji su slobodni u terminima kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao, i to prema Vašim uslovima. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.