Sređivanje dvorišta

Želite uredno i sveže pokošeno dvorište?
Pronađite majstora koji će se pobrinuti za izgled Vaših zelenih površinama.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude majstora, kao i cene košenja i drugih usluga.

Često nam svakodnevne obaveze ne ostavljaju dovoljno vremena za brigu oko zelenih površina dvorišta ili vikendice. Ipak, odlaganje ovog posla dovodi do goreg stanja, koje će iziskivati više vremena i truda. 

Ukoliko želite da prepustite ovaj posao pouzdanoj osobi koja bi ga obavila umesto Vas, na pravom ste mestu!
Za usluge košenja trave, korova, rastinja, trimerom, kosilicom ili motornom testerom, kao i odžavanja zapuštenih placeva i ostalih zelenih površina u Beogradu, angažujte majstora i precrtajte ovaj posao sa spiska svojih obaveza.

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od masjtora koji su slobodni u terminima kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao, i to prema Vašim uslovima. Izaberite najbolju ponudu!

Top Profesionalci

košenje travnjaka
Branko Ratkovic
GREEN SERVICE

„Uređenje i održavanje zelenih površina. – Košenje trave - - Krčenje zaraslih površina - - Sečenje drveća - - Šišanje žive ograde - - Vađenje panjeva i voćki - - Sađenje tuja - - Postavljanje tepih trave - - Sejanje trave - - Freziranje zemljanjih povrsina - - Nivelacija i priprema terena za travnjake -”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!