Sređivanje dvorišta

Želite da dvorište Vaše kuće ili vikendice bude uredno i pokošeno?
Na našem sajtu možete da pronađete profesionalca za Vas - Bilo da želite da angažujte jednokratno ili na duži vremenski period!

Često nam svakodnevne obaveze ne ostave dovoljno vremena za brigu oko zelenih površina našeg dvorišta ili vikendice. Ipak, odlaganje ovog posla dovodi do goreg stanja, koje će iziskivati više vremena i truda. 
Ukoliko želite da prepustite ovaj posao pouzdanoj osobi koja bi ga obavila umesto Vas - na pravom ste mestu!
Za usluge košenja trave, korova, rastinja - trimerom, kosilicom ili motornom testerom, kao i odžavanja zapuštenih placeva i ostalih zelenih površina u Beogradu - angažujte profesionalca i precrtajte ovaj posao sa spiska svojih obaveza.

Pošaljite zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su slobodni u terminima kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao, i to prema Vašim uslovima. Izaberite najbolju ponudu!

Profesionalci meseca

košenje travnjaka
Branko Ratkovic
GREEN SERVICE

„Uređenje i održavanje zelenih površina. – Košenje trave - - Krčenje zaraslih površina - - Sečenje drveća - - Šišanje žive ograde - - Vađenje panjeva i voćki - - Sađenje tuja - - Postavljanje tepih trave - - Sejanje trave - - Freziranje zemljanjih povrsina - - Nivelacija i priprema terena za travnjake -”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!