Roletnar

Potreban Vam je profesionalac za montažu / ugradnju / popravku roletni, venecijanera, komarnika? Pošaljite zahtev i pogledajte ponude roletnara. Izaberite najbolju ponudu!

roletnar popravka ugradnja montaza roletni venecijanera komarnika

Roletne, pored svoje estetske funkcije, imaju i višetruki značaj za naš dom, poput: toplotne izolacije, zaštite od neprilika, zvučne izolacije, regulisanje svetlosti u prostoriji, zaštitna funkcija i brojnih drugih. Iako se roletnama nekada i nije pridavala značajna pažnja, danas skoro da ne možemo zamisliti prozore bez njih. 

Prema načinu ugradnje, mogu biti: spoljašnje ili unutrašnje.
Prema načinu otvaranja, roletne mogu biti na: daljinsko otvaranje, kurblu ili na gurtnu, što je najčešći slučaj.
Roletne, prema materijalu, od koga se izrađuju mogu biti: drvene, pvc ili aluminijumske.

Ukoliko ste se odlučili za tip roletni, način ugradnje i materijal, i sada ste u potrazi za profesionalcem u Beogradu, koji će ih montirati / ugraditi, na pravom ste mestu. Takođe, ukoliko želite da ugradite komarnike ili popravite postojeće roletne, venecijanere, harmonika vrata. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude roletnara. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!