Roletnar

Tražite majstora za montažu ili popravku roletni, venecijanera, komarnika?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude roletnara.

Top Profesionalci

roletnar Beograd
Aleksandar Sretenovic

"Prodaja i montaza i ugradnja 1.Zavesa (Zebra, Rolo, Trakaste), 2.Roletni, PVC i ALU, kao i popravka roletni 3.Harmonika vrata 4.Komarnika 5.Venecijanera"

roletnar popravka ugradnja montaza roletni venecijanera komarnika

Roletne, pored svoje estetske funkcije, imaju i višestruki značaj za naš dom, poput toplotne izolacije, zvučne izolacije, regulisanje svetlosti u prostoriji i brojnih drugih. Iako se roletnama nekada i nije pridavala značajna pažnja, danas skoro da ne možemo zamisliti prozore bez njih. Prema načinu ugradnje roletne mogu biti: spoljašnje ili unutrašnje. Prema načinu otvaranja, mogu biti na: daljinsko otvaranje, kurblu ili na gurtnu, što je najčešći slučaj. Roletne, prema materijalu, od koga se izrađuju mogu biti: drvene, pvc ili aluminijumske.
Za pregled svih usluga na portalu kliknite ovde.

Ukoliko ste se odlučili za tip roletni, način ugradnje i materijal, i sada tražite majstora u Beogradu, koji će ih montirati ugraditi, na pravom ste mestu! Ugradite komarnike ili popravite postojeće roletne, venecijanere, harmonika vrata.
Za izbor drugog grada kliknite
ovde.

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude roletnara sa cenama njihovog rada. Izaberite najbolju ponudu!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.