Roletnar

Tražite majstora za montažu, ugradnju  ili popravku roletni, venecijanera, komarnika?
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude roletnara. Izaberite najbolju ponudu!

roletnar popravka ugradnja montaza roletni venecijanera komarnika

Roletne, pored svoje estetske funkcije, imaju i višetruki značaj za naš dom, poput toplotne izolacije, zvučne izolacije, regulisanje svetlosti u prostoriji i brojnih drugih. Iako se roletnama nekada i nije pridavala značajna pažnja, danas skoro da ne možemo zamisliti prozore bez njih. 

Prema načinu ugradnje, mogu biti: spoljašnje ili unutrašnjePrema načinu otvaranja, roletne mogu biti na: daljinsko otvaranje, kurblu ili na gurtnu, što je najčešći slučaj. Roletne, prema materijalu, od koga se izrađuju mogu biti: drvene, pvc ili aluminijumske.

Ukoliko ste se odlučili za tip roletni, način ugradnje i materijal, i sada tražite majtora u Beogradu, koji će ih montirati ugraditi, na pravom ste mestu! Takođe, ukoliko želite da ugradite komarnike ili popravite postojeće roletne, venecijanere, harmonika vrata. Pošaljite zahtev i pogledajte ponude roletnara. Izaberite najbolju ponudu!

Profesionalci meseca

roletnar Beograd
Aleksandar Sretenovic

"Prodaja i montaza i ugradnja 1.Zavesa (Zebra, Rolo, Trakaste), 2.Roletni, PVC i ALU, kao i popravka roletni 3.Harmonika vrata 4.Komarnika 5.Venecijanera"

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!