Prevod teksta

Potreban Vam je prevod sa engleskog, francuskog, italijanskog jezika? Možda nekog drugog jezika? Pronađite profesionalca za Vas!
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude! Izaberite najbolju ponudu!

prevod sa overom sudskog tumača ili bez prevod sa 20 jezika prevod stranog jezika engleski francuski nemački italijanski niš

Potreban Vam je prevod nekoliko stranica teksta ili stručnog dokumenta? Prevod na engleski jezik? Francuski ili nemački? Nema problema! 

Preko 500 prevodilaca u bazi!
Prevod sa preko 15 jezika!
U roku koji je Vama potreban!

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od prevodilaca koji mogu da urade posao prema Vašim uslovima. Izaberite najbolju ponudu!

Molimo Vas da naglasite ukoliko Vam je potreban prevod sa overom sudskog tumača.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.