Pisanje tekstova za blog

Blog postovima poboljšajte komunikaciju sa publikom, posećenost sajta i rangiranje na pretraživačima.
Lako pronađite profesionalace koji se bave pisanjem "sočnih sadržaja".

pisanje blog postova pisanje kreativnih sadrzaja profesionalci za pisanje bloga

Blog je jedna vrsta online publikacije. Čini ga niz hronološki organizovanih tekstova. Ukoliko posetiocima sajta želite da pružite kvalitetan i edukativan sadržaj, blog je pravo rešenje. Blog postovima možete da osvojite simpatije čitalaca, kao i da utičete na bolje rangiranje sajta na Google pretraživaču.

Povezane stranice: SEO optimizacija, Web dizajnvođenje društvenih mreža.
Pregled svih usluga na portalu.

Šta je bitno kod pisanja bloga? Pre svega, naslov! Naslov je prvi, a neretko i jedini susret publike sa tekstom. Evo nekoliko načina za formiranje dobrog naslova:

1. Direktan naslov
Primer: 20% popusta na celu kolekciju!
2. Indirektan naslov
Primer: Dobro slovo mnogo znači.
3. Novinarski naslov
Primer: Izašao je najnoviji model telefona!
4. Naslov KAKO DA?
Primer: Kako pripremiti zdrav obrok za 30 minuta? Kako postati ekspert u pisanju blog postova?
5. Komandni naslov
Primer: Klikni ovde i saznaj današnji horoskop!
6. Kombinovani naslov
Primer: Kako da napišete dobar naslov? Klikni ovde i saznaj kako!

Dobar naslov je "šlag na torti", ali morate se pobrinuti i za ukus torte, odnosno sadržaj koji sledi. Pobrinite se da posetilac post napusti sa novim saznanjem, informacijom ili osmehom.

Ukoliko želite da angažujte osobu koja bi za Vaš blog pisala kreativne tekstove, na pravom ste mestu! Pošaljite zahtev i pogledajte ponude pružaoca ove usluge. Pogledajte njihove profile, kao i ocene prethodnih korisnika. Izaberite adekvatnog profesonalca za ovaj posao i pokrenite blog čije će nove tekstove čitaoci jedva čekati!


Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.