SEO optimizacija

Web sajt je izlog poslovanja, a pozicija na Google-u lokacija u online poslovanju.
SEO eksperti se brinu o pozicioniranju sajta za određenje ključne reči ili fraze.
Pošaljite zahtev i pogledajte ponude SEO profesionalaca.

SEO optimizacija rangiranje na google pretrazi prvi na google-u seo-expert

SEO (Search Engine Optimization) - je proces optimizacije koda, skripti, sadržaja, linkova se sve ciljem boljeg organskog rangiranja na pretraživačima, odnosno pozicioniranja na prvoj strani za odgovarajuće ključne reči ili fraze. Optimizacija sajta kako bi bio bolje plasiran u rezultatima pretrage na Google-u, je danas postala obavezna. Bolje optimizovan sajt dovodi do boljeg plasmana u rezultatima pretrage na Google-u, iz čega proizilazi veća posećenost sajta, a samim tim raste i prodaja proizvoda ili usluga.
Povezane stranice:
Web dizajn, izrada aplikacija, izrada animiranih reklama.
Pregled
svih usluga
na portalu.

Optimizacija sajta se može podeliti na dve velike grupe: tehnička optimizacija i optimizacija sadržaja sajta. Tri, možemo slobodno reći, najbitnije stvari kod optimizacije sadržaja su da: istražite ključne reči (za koje želite da se rangirate); kreirate puno kvalitetnog sadržaja; privučete dosta kvalitetnih linkova ka vašem sajtu. Međutim svaka od ovih celina je "nauka za sebe", posebno s obzirom na to da Google svakodnevno usavršava svoj algoritam rangiranja.

SEO optimizacija je sve važnija, jer se danas čak 81% ljudi zadržava na prvoj strani i odabere jedan od prvih 5 rezultata pretrage.
"Više nije dovoljno biti dobar u SEO optimizaciji. Sada se mora biti biti odličan." - Bruce Clay, jedan od vodećih SEO stručnjaka u svetu

Ukoliko želite da angažujte SEO-experta - Pošaljite Vaš zahtev i uskoro možete da očekujete ponude od profesionalaca. Izaberite ponudu koja Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.