Organizacija događaja

Bliži se Vama bitan događaj - želite da uživate u njemu, ali organizacija istog Vam stvara stres i napetost? Potpuno Vas razumemo - zato prepustite ovaj posao profesionalcima!

organizacija dogadjaja događaja planer vencanje venčanje proslave konferencije rodjendani profesionalci utrenu.com utrenu

Dobro organizovani događaji se ne dešaju sami od sebe, oni se detaljno planiraju! 

Organizacija događaja je pravi primer delovanja Marfijevog zakona. Ukoliko nešto može da krene naopako - krenuće. Treba uvek imati rezervni plan u rukavu u slučaju da prvobitni propadne. A možda čak i rezervni plan rezervnog plana. Od velike koristi mogu biti ček liste, gde možete označiti stavke koje su isplanirane; stvari koje su ponete ili zaduženja koja su obavljena.
Daćemo Vam jedan primer do koliko sitnih detalja se može voditi računa prilikom organizacije venačanja. Zamislite svadbenu kolonu koja kreće iz crkve ka sali gde se organizuje proslava. Kako prilaze semaforu, tako on zasvetli zelenom bojom. I tako svaki od 12 semafora koji su se našli na putu. Konicidencija ili organizacija do najsitnijih detalja?!

Ukoliko želite da se opustite i uživate u Vašem danu - venčanju, proslavi, konferenciji ili nekom drugom događaju - prepustite posao organizacije profesionalcima. Pošaljite Vaš zahtev i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca u Beogradu. Izaberite organizatora čija ponuda Vam najviše odgovara!

Profesionalci meseca

Dusica Savic

„Vredna osoba, odlicna za multi tasking poslove i obaveze, Otvorenost za last minute poslove. Ljubav prema organizaciji, cistoci. Oko za detalje vezane za dekoraciju i odrzavanje. Tacna, brza i prijatna. Rad u ugostiteljstvu preko 10 godina, racunovodstvo i sekretarski poslovi Radno iskustvo u inostranim firmama (UAE, SWISS) Planiranje VIP banketa, desavanja”

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!