Nega starih lica

Da li ste u potraži za pouzdanom osobom koja bi Vam pomogla pri čuvanju i negovanju starije osobe? Na našem sajtu možete da pronađete profesionalca za Vas!

pomoć starim osobama nega starih ica pomoć starijoj osobi profesionalna pomoć starim licima

Pružite Vašim najmilijima osećaj sigurnosti, neka se uvek osećaju zbrinuto. Pa zaslužili su, zar ne? Kada starija osoba dođe u situaciju da joj zatreba pomoć i nega, a najbliži zbog posla i svakodnevnih obaveza, ne mogu biti uz nju sve vreme, potrebno je zatražiti dodatnu pomoć.

Tražite pouzdanu osobu u Beogradu za povremenu pomoć pri čuvanju bake ili deke? Sigurni smo da ćete na našem sajtu pronaći profesionalca za Vas. U zahtevu napišite šta Vam je potrebno i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su spremni da Vam pomognu. 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!