Nega starih lica

Da li ste u potraži za pouzdanom osobom koja bi Vam pomogla pri čuvanju i negovanju starije osobe? Na našem sajtu možete da pronađete profesionalca za Vas!

pomoć starim osobama nega starih ica pomoć starijoj osobi profesionalna pomoć starim licima

Pružite Vašim najmilijima osećaj sigurnosti, neka se uvek osećaju zbrinuto. Pa zaslužili su, zar ne? Kada starija osoba dođe u situaciju da joj zatreba pomoć i nega, a najbliži zbog posla i svakodnevnih obaveza, ne mogu biti uz nju sve vreme, potrebno je zatražiti dodatnu pomoć.

Tražite pouzdanu osobu u Beogradu za povremenu pomoć pri čuvanju bake ili deke? Sigurni smo da ćete na našem sajtu pronaći profesionalca za Vas. U zahtevu napišite šta Vam je potrebno i uskoro ćete dobiti ponude od profesionalaca koji su spremni da Vam pomognu. 

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.