Logoped

Vašem mališanu je potreban logoped?
Pronađite profesionalca na jednostavan način preko našeg sajta!

logoped deca novi sad

Logoped je stručnjak koji pomaže deci (ili odraslima) da razviju svoje komunikacione sposobnosti i izraze sebe sredstvima verbalne komunikacije.

Logoped se bavi dijagnostikom, detekcijom, terapijom i pervencijom kako kod dece, tako i kod odraslih. Logoped se bavi verbalnim - neverbalnim komunikacijskim smetnjama, kao i savetodavnim radom. Putem logopetskih tretmana mogu se sprečiti komukacione mane ili smetnje. 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć logopeda, pošaljite zahtev i pogledajte ponude od logopeda. Izaberite profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara.

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.