Krojačke usluge

Ne želite da se odreknete omiljenog odevnog predmeta? Ne morate, prepustite njegovu prepravku krojaču!
Naš sajt pruža jednostavnu potragu za profesionalcima koju su spremni da realizuju Vaš zahtev!

krojač prepravke izrada sivenje preuređivanje odela haljina pantalona kaputa jakni dukseva novi sad

Krojač je zanatlija koji pruža usluge šivenja po meri, kao i prepravke garderobe. Ukoliko želite da sašijete originalni komad odeće bilo da je u pitanju suknja, haljina, sako ili pantalone, on Vam može pomoći! 

Pocepala Vam se omiljena haljina? Izgubili ste ste par kilograma? Ne morate kupovati nove stvari, krojač se može pobrinuti za sve prepravke odevnih predmeta. Prepravka ili popravka odevnog predmeta - zamena rajsfešlusa, zamena postave, kragne, sužavavanje ili skraćivanje, učiniće da se osećate udobno i lepo.

Ukoliko za maturu, venčanje ili neku drugu posebnu priliku želite da budete originalni i u potrazi ste za krojačem u Novom Sadu koji će Vaše zamisli pretvoriti u delo - Na pravom ste mestu!

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od krojača koji su spremni da realizuju svaku Vašu ideju. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Popunite kratak formular. Unesite informacije koje želite da profesionalci znaju. Zahtev će automatski biti prosleđen profesionalcima koji pružaju određenu uslugu.

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Ubrzo pristižu ponude od profesionalaca koji su slobodni, motivisani i spremni da urade posao. Pogledajte njihove profile, cene rada, ocene i komentare prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Izaberite profesionalca

Izaberite pravog čoveka! Dogovorite se oko preostalih detalja i pristupite realizaciji usluge. Nakon završenog posla, možete da ocenite Vašeg profesionalca i podelite utiske o saradnji sa njim.