Krojačke usluge

Ne želite da se odreknete omiljenog odevnog predmeta? Ne morate, prepustite njegovu prepravku krojaču!
Naš sajt pruža jednostavnu potragu za profesionalcima koju su spremni da realizuju Vaš zahtev!

krojač prepravke izrada sivenje preuređivanje odela haljina pantalona kaputa jakni dukseva novi sad

Krojač je zanatlija koji pruža usluge šivenja po meri, kao i prepravke garderobe. Ukoliko želite da sašijete originalni komad odeće bilo da je u pitanju suknja, haljina, sako ili pantalone, on Vam može pomoći! 

Pocepala Vam se omiljena haljina? Izgubili ste ste par kilograma? Ne morate kupovati nove stvari, krojač se može pobrinuti za sve prepravke odevnih predmeta. Prepravka ili popravka odevnog predmeta - zamena rajsfešlusa, zamena postave, kragne, sužavavanje ili skraćivanje, učiniće da se osećate udobno i lepo.

Ukoliko za maturu, venčanje ili neku drugu posebnu priliku želite da budete originalni i u potrazi ste za krojačem u Novom Sadu koji će Vaše zamisli pretvoriti u delo - Na pravom ste mestu!

Pošaljite zahtev i pogledajte ponude od krojača koji su spremni da realizuju svaku Vašu ideju. Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!

Kako sajt funkcioniše?

Pošaljite zahtev

Pošaljite zahtev

Kreirajte zahtev za uslugu koja Vam je potrebna! Zahtev će biti prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu!

Pogledajte ponude

Pogledajte ponude

Dobićete ponude od profesionalaca koji su slobodni kada Vama odgovara, motivisani i spremni da završe posao! Pogledajte cene njihovog rada, kao i ocene od prethodnih korisnika!

Angažujte profesionalca

Angažujte profesionalca

Izaberite! Angažujte profesionalca čija ponuda Vam najviše odgovara!